طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی
طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی
بیسکویت ساقه طلائی یکی از انواع مختلف بیسکویت های نرم محسوب می گردد که به دلیل مرغوبیت و ارزش تغذیه ای آن از طرفداران زیادی برخوردار بوده است.
این محصول در کشورهای اروپائی دایجستیو نیز خوانده می شود به دلیل دارا بودن سبوس و عصاره مالت همواره مورد استقبال مصرف کنندگان زیادی بوده است. تولید ساقه طلائی یکی از افتخارات شرکت مینو بوده و می باشد این شرکت همواره سعی نموده است با حفظ و بهبود کیفی این محصول بتواند پاسخگوی خیل وسیع مصرف کنندگان آن گردد.
مواد لازم جهت تهیه بیسکویت ساقه طلایی:
- کره: 130 گرم
- تخم مرغ: 1عدد
- شکر: 2/3 پیمانه
- نمک: نوک قاشق چای خوری
- آرد: 1/2 پیمانه + به مقدار لازم
- آرد ذرت: 2 قاشق غذا خوری
- سبوس گندم: 2 پیمانه ” ریز”
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- وانیل: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی:
میتونید از 2 و 1/2 پیمانه سبوس استفاده کنید و آرد 2 قاشق + به مقدار لازم استفاده کنید اما باید سبوس هاتون درشت نباشن چون باعث میشه بیسکویت خوب به هم نچسبه و تیره بشه رنگش.
کره و شکر و تخم مرغ را خوب بزنید تا رنگش سفید شود.
سبوس گندم و آرد و آرد ذرت را اضافه کنید اگر بعد از اضافه کردن سبوس خمیر بدست چسبید آرد اضافه کنید، بعد آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید زیاد آرد نریزید که سفت بشه.
اگر سبوس هاتون درشت بودن میتونید کمی با دستگاه ریزشون بکنید.
تا خمیری که به دست نمی چسبه به دست بیاد. بعد یک رب استراحت بدید به خمیر و بعد با وردنه روی میز کار خمیر را باز کنید و قالب بزنید. خمیر را کلفت قالب نزنید چون موقع پخت کمی پف می کند .
بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید و بیسکویت ها را در آن بچینید. بعد روی آن ها را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و داخل فر برای 30 دقیقه روی 350 درجه فارنهایت بزارید تا بیسکویت ها طلایی بشن، خودتون چک کنید اگر زودتر از 30 دقیقه طلایی شدن برشون دارید.
طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
مواد لازم جهت تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی:
- بیسکویت ساقه طلایی: 200 گرم
- پنیر خامه ای: 200 گرم
- خامه: 200 گرم
- کره: 100 گرم
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- شکر: نصف لیوان (ترجیح می دادم کمی شیرین تر باشه پس سه چهارم لیوان شکر ریختم)
- پودر ژله آناناس: 1 بسته
- آب جوش: 4 قاشق غذاخوری
- یخ: 4 حبه
- ژله آلبالو: 1 بسته
- آبجوش: 1 لیوان
- یخ: 8 حبه
- کمپوت آناناس: برای تزئین
- مروارید های خوراکی: برای تزئین
طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی:
دوست داشتم چیز کیکم گرد باشه بخاطر همین یه ظرف با قطر تقریبا” 20 سانتیمتر انتخاب کردم و داخلش دو لایه سلفون پهن کردم حتما” دو لایه باشه چون اگه یکی پاره شد بتونی رو دومی حساب باز کنی.
در مورد انتخاب ظرفتون دقت کنید ظرفی انتخاب کنید که قطر بالا و پایین ظرف یکسان باشه مثلا کاسه انتخاب نکنید.
بیسکویت رو با دست کمی خرد کرده بعد آسیاب کنید. بیسکویت ها رو با کره مخلوط کنید (کره رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کاملا” نرم بشه) حالا یه مخلوط خمیری دارید، داخل قالب ریخته و با ته لیوان صافش کنید. بعد بذارید داخل فریزر و شروع کنید به آماده کردن مخلوط پنیر.
پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد خامه رو اضافه کنید. ژله آناناس رو با 4 قاشق آبجوش مخلوط کنید. بعد بمدت 30 ثانیه بذارید داخل مکرو (قدرت 100) و مجددا” هم بزنید تا پودر ژله کاملا” حل بشه بعد توش 4 حبه یخ بریزید.
نکته: دقت کنید پودر ژله کاملا” در آب جوش حل بشه وگرنه بعدا” دونه های ژله رو حس خواهید کرد.
ژله رو به پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مواد رو کاملا” مخلوط کنید اگه همزن دارید بهتره از اون استفاده کنید بدلیل استفاده از ژله اگه خوب مخلوط نشه ممکنه یه قسمتی کمتر ژله داشته باشه و چیز کیکمون خوب نبنده.
قالب رو از فریزر خارج می کنیم و مخلوط رو داخل قالب می ریزیم و صافش می کنیم و میذاریم داخل یخچال که ببنده.
ژله آلبالو رو با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم. بعد 8 حبه یخ بریزید بعد از اینکه چیز کیکمون کاملا” بست ژله آلبالو رو روش می ریزیم و دوباره میذاریم داخل یخچال تا کاملا” ببنده.
از قالب جدا کردن چیز کیکمون خیلی راحته. لبه های سلفون رو بگیرید و آروم بکشید بیرون. بعد چیز کیک اشتها برانگیز رو با آناناس و مروارید های خوراکی تزئین کنید.
این چیز کیک رو می تونید با قالب های ژله هم درست کنید در این صورت اول باید ژله رو بریزید و بذارید ببنده بعد مخلوط پنیر رو بریزید و مجددا” بذارید ببنده بعد مخلوط بیسکویت و کره (ولی دیگه نمیشه مخلوط بیسکویت و کره رو حسابی فشار دارد تا کاملا” بهم بچسبن چون لایه های زیری خراب می شن).
طرز تهیه خاگینه با بیسکویت ساقه طلایی
مواد لازم جهت تهیه خاگینه با بیسکویت ساقه طلایی:
- بیسکویت ساقه طلایی: ۱ بسته
- گردو خرد شده اختیاری: ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- روغن: ۳ قاشق غذا خوری
- آب: ۱ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- زعفران: به مقدار لازم
- گلاب: ۱-۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه خاگینه با بیسکویت ساقه طلایی:
بیسکوئیت ساقه طلایی را پودر کرده با گردوها مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را هم زده (در حدی که کمی کف کنند). زعفران را به آن اضافه کرده و با بیسکوئیت مخلوط می کنیم.
روغن را در تابه ریخته، گرم که شد مواد را داخلش می ریزیم. با حرارت کم و در بسته ی ظرف حدود ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا یک طرفش سرخ شود. در این فاصله شربت را با مخلوط کردن آب، شکر، زعفران و گلاب آماده می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر آب شود و شعله را خاموش می کنیم.
حالا خاگینه را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم به مدت ۱۵ دقیقه سرخ شود. وقتی هر دو طرف خاگینه سرخ شد، شربت را روی مواد ریخته و اجازه می دهیم چند قل بزند تا به خورد هم بروند و آماده است.
طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی
مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی:
- کره: 4 قاشق غذاخوری
- شیر: 2 قاشق غذاخوری
- شکلات شیرین: 150 گرم
- بیسکوییت (ساقه طلایی): 12 عدد
- شکلات تلخ: 50 گرم
- عسل (یا شکر): 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی:
این کیک بسیار راحت هست و سریع آماده میشه ابتدا همه مواد به جز بیسکویت رو در ظرفی می ریزیم و روی بخار کتری که روی حرارت درحال جوش است قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا کاملا” ذوب بشه.( برای آب شدن میتونید از مایکرویو هم استفاده کنید)
بیسکویت ها را به تکه های درشت خرد می کنیم شکلات را از روی حرارت بر می داریم و 15 دقیقه صبر می کنیم تا کمی سرد شود. (کم) بیسکویت ها رو با شکلات به آرومی قاطی می کنیم.
داخل ظرف کیک یا هر ظرف مستطیلی رو سلفون یا نایلون کشیده و لبه های آن را به اندازه ای که روی مواد پوشش داده بشه بیشتر از لبه های ظرف می گیریم. بعد مواد شکلاتی بیسکویت را داخل ظرف می ریزیم و با لیسک کاملا پهن می کنیم.
لبه های سلفون رو روی کیک گذاشته و با کف دست سطح کیک رو صاف می کنیم. هنگامی که کیک خنک شد به مدت 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود.
و بعد با کارد تیز برش می دهیم. بعد آن را سرو می کنیم.
بیشتر بخوانید:
آموزش تهیه ۴ دسر شیک و خوشمزه با بیسکویت مادر
طرز تهیه دسر بیسکویتی (چیز کیک) با طعم لیمو و نعناء
دستور پخت شیرینی خرما بیسکوییت خانگی مرحله به مرحله