دسته‌بندی نشده

طرز تهیه باقلاوي آشيانه اى

باقلاوي آشيانه اى ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

باقلاوي آشيانه اى

باقلاوي آشيانه اى

مواد لازم :

روغن مايع : ١ پ
كره : ١/٢ پ
خمير يوفكا: به ميزان لازم

مواد ميانى :

پودر پسته يا بادام :١/٢ پ
شكر : ٢ ق غ
گلاب : ٢ ق غ
پودر هل در صورت تمايل : ١/٤ ق چ

مواد شربت :

شكر : ٢٠٠ گرم
گلاب : ١ ليوان
هل : ٥ عدد
آبليمو : ١ ق م

طرز تهيه :

ابتدا گلاب و شكر وهل را مخلوط كرده ( هل را كمى باز مى كنيم ) روى حرارت مى گذاريم تا شربت قوام آيد و در انتها آبليمو را اضافه مى كنيم و حرارت زير آن را خاموش مى كنيم تا سرد شود.

مواد ميانى :

پودرپسته يا بادام كه بهتر است زياد نرم نباشد را با شكر و گلاب و در صورت تمايل كمى پودر هل مخلوط مى كنيم و كنارى گذاشته تا طعم مواد به خورد هم رود.
حالا يك ورق از خمير يوفكا را پس از چرب كردن پشت و رو به آرامى دور يك سيخ چوبى مى پيچيم (سيخ حالت آزاد داشته باشد)

به حدود ٥ سانت آخر خمير كه رسيديم خمير را طبق شكل از دو طرف سيخ چوبى جمع مى كنيم و سيخ را خيلى آرام از لاى خمير بيرون مى آوريم سپس با احتياط خمير را به شكل آشيانه فرم مى دهيم توجه داشته باشيد

كه كف آشيانه از خمير پر شده باشد سپس مقدارى از مخلوط شكر وگلاب و پودر پسته را درون آن مى گذاريم ودر قالبى كه ديواره ى كوتاه دارد كنار هم مى چينيم ( اگر خميرهاى آماده شده از هم فاصله داشته باشند هنگام پخت باز مى شوند) سپس كره وروغن مايع را روى حرارت گذاشته در حدى كه كره آب شود سپس آنرا آرام در قالب ريخته وقالب را در فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٥ ال ٣٥ دقيقه قرار مى دهيم تا باقلاواها طلايى رنگ شوند

سپس قالب را از فر درآورده و مايل مى كنيم و روغن اضافه آنرا آرام در ظرفى ريخته وبلافاصله در حالى كه داغ است شربت سرد را روى آن مى ريزيم و زمان مى دهيم تا شربت به خورد آن رود. نوش جان

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا