دسته‌بندی نشده

طرز تهیه باسلوق شیرینی خوشمزه

طرز تهیه باسلوق شیرینی خوشمزه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

طرز تهیه باسلوق شیرینی خوشمزه

طرز تهیه باسلوق شیرینی خوشمزه

دستور تهیه باسلوق

مواد لازم:

نشاسته ذرت یا نشاسته گندم: نصف فنجان

شکر: 1 فنجان( 226 گرم)

آب: یک و نیم فنجان

گلاب: نصف فنجان

آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق چایخوری

مغز گردو: یک چهارم فنجان

کره: 1 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل: 1 فنجان

طرز تهیه:

1.پودر ناگیل را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و کنار بگذارید.

2.آب و شکر را داخل یک تابه ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید تا بجوشد و شکر کاملا در آب حل شود. شعله را کم کنید تا آهسته بجوشد.

3.نشاسته ذرت و نصف فنجان آب خنک را در تابه کوچکی با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود و مایع یکدستی حاصل شود.

4. نشاسته حل شده را داخل شربت شکر که از قبل آماده کرده اید و روی شعله است، بریزید و بگذارید تا بجوشد. مرتبا هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و ناصافی نداشته باشد. شعله را کم کرده و بگذارید آهسته جوش بزند و مدام تا حدود 15 دقیقه هم بزنید تا مایع غلیظ شود. گلاب، کره و آب لیمو ترش را به آن اضافه کرده و بگذارید تا 5 تا 7 دقیقه با شعله کم بپزد. در این حال هم پیوسته هم بزنید.

5.یک قاشق غذاخوری از مخلوط نشاسته ای را برداشته و داخل پودر نارگیل بریزید و آن را بچرخانید تا دور آن کاملا به نارگیل آغشته گشته و پوشانده شود. این کار را باید با سرعت انجام دهید. نصف یک مغز گردو را در مرکز هر باسلوق قرار دهید. باسلوق ها را داخل ظرف مناسبی چیده و با چای سرو کنید.

خواص نارگیل:

نارگیل،کروی شکل و شامل قسمت های زیر می باشد:

۱-شیر نارگیل، ۲- مغز یا گوشت میوه، ۳-پوست داخلی، ۴- غلاف یا پوست خارجی میوه که ضخیم، سفت و متشکل از الیاف نباتی می باشد.

برای استفاده از مایع داخل نارگیل ( شیره نارگیل) باید سوراخ ها را با جسم نوک تیزی باز نمود و آن را بیرون آورد. درخت نارگیل هر سال حدود ۵۰ عدد نارگیل می دهد. نارگیل هنگامی که نارس است، مقدار بیشتری شیره دارد، ولی به تدریج که میوه می رسد، مقدار شیره آن کمتر می شود.

ارزش غذایی نارگیل بیشتر در میوه آن نهفته می باشد. گوشت نارگیل دارای آنزیم های مختلف مانند انورتین، اکسیداز و کاتالاز می باشد. همچنین در شیر نارگیل اسیدهای آمیخته مختلفی از جمله هیستیدین، آرژینین، پرولین، لوسیون و آلاتین موجود می باشد.

مغز یک گوشت میوه نارگیل به شکل های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، از جمله تهیه پودر و آرد نارگیل از مغز گوشت تازه نارگیل که در صنایع غذایی و شیرین سازی کاربرد دارد. مغز خشک نارگیل تازه نیز غنی ترین منبع روغن گیاهی با ۶۰ تا ۶۷ درصد چربی می باشد که مصرف خوراکی و دارویی داشته و در ساخت صابون، پاک کننده ها، شامپوها و… نیز کاربرد دارد.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا