طرزتهیه خورش بادمجان

سرفصل های این مقاله

خورش بادمجان,طرز تهیه خورشت بادمجان

مواد مورد نیاز خورشت بادمجان:

گوشت گوسفندی بدون استخوان  ۷۵۰ گرم
 بادمجان قلمی ۱۱-۱۰ عدد
 پیاز سرخ شده  ۳ قاشق سوپخوری
 گوجه فرنگی  متوسط ۵-۴ عدد
 غوره بی دانه یک دوم فنجان
 آبغوره یک دوم فنجان
 رب گوجه فرنگی نصف فنجان
نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه خورشت بادمجان:

گوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با ۳ لیوان آب وکمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادمجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شکاف کوچکی داده، در کاسه آب نمک قرار می دهیم.

بعد از۲۰ دقیقه آن را در آبکش قرار می دهیم تا آب بادمجان ها کشیده شود. بادمجان ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادمجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادمجان ها را کنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمک را نیز اضافه می کنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم. بادمجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می کنیم. خورش بادمجان را با مرغ هم می توان درست کرد.

در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.

منبع: beytoote.com

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: