شیرپلوی تبریزی

غذا

شیر پلوی تبریزی

مواد لازم:

• سه پیمانه و نیم برنج
• ۲۰۰ گرم کره
• چهار پیمانه شیر
• یک قاشق چایخوری زعفران
• یک قاشق چایخوری نمک
• یک پیمانه کشمش پلویی
• نصف قاشق چایخوری دارچین
• ۵۰۰ گرم فیله مرغ
• یک پیمانه پیاز داغ
• یک پیمانه خلال پسته
• دو پیمانه آب
• ۱/۳ پیمانه گلاب
• آب پیاز

روش تهیه:

۱٫ برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار کنید. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه بریزید تا بجوشد.

۲٫ آب برنج را خالی کنید و آن را داخل شیر بریزید. نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه کنید. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را بریزید و بگذارید بماند تا شیر کاملا جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی بگذارید. تا بپزد.

۳٫ کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ کنید. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کنید و بعد در کره تفت دهید.

۴٫ برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج بریزید و تزیین کنید. فیله‌های مرغ را نیز روی برنج قرار دهید.

این مطلب به شما کمک نکرد؟ اگر سوالی دارید از طریق پرسش و پاسخ سپند جام آن را مطرح کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
eskisehir escort - trbet.vip - cratosslot