دسته‌بندی نشده

شربت نارنگی : روشی ساده جهت تهیه شربت نارنگی

آموزش طرز تهیه شربت نارنگی و اصول شربت نارنگی خانگی

دلگرم : شربت نارنگی حاوی مقادیر زیادی از کاروتنوئیدهاست که به دلیل داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی، از ابتلا به سرطان جلوگیری کرده و پیری را به تعویق می‌اندازد.

طرز تهیه شربت نارنگی طبیعی غلیظ خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم جهت تهیه شربت نارنگی

  • پوست نارنگی رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 3 فنجان
  • آب 2 فنجان
  • آبلیمو 3 قاشق چایخوری
  • آب نارنگی 3 فنجان

طرز تهیه شربت نارنگی مرحله به مرحله

  1. آب و شکر و رنده پوست نارنگی را مخلوط کرده، مدت بیست دقیقه به آرامی بجوشانید بعد بگذارید سرد شود.
  2. آب نارنگی و آبلیمو را به آن بیفزایید.
  3. مایع حاصل را بچشید، اگر زیاد ترش بود به آن مقداری شهد شکر بیفزایید و اگر شیرین بود می توانید کمی آب یا آبلیمو به آن اضافه کنید.
  4. سرانجام شربت نارنگی را از صافی رد کرده در یخچال بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه مربای نارنگی خانگی

درست کردن مربا از مرکبات باعث ایجاد طعم های متفاوت و بسیار خوشمزه ای می شود، در آموزش های گذشته با تهیه مربای پرتقال، مربای پوست پرتقال آشنا شدید در این مطلب شما را با مربای دیگر خانواده پرتقال یعنی نارنگی آشنا می سازیم.

مواد مورد نیاز جهت تهیه مربای نارنگی

مواد مورد نیاز برای تهیه مربای نارنگی عبارت است از:

  • نارنگی/ یک کیلو
  • شکر/ یک کیلو
  • زعفران دم کشیده/ نصف استکان
  • وانیل/ به مقدار کمی

طرز تهیه مربای نارنگی در منزل

  1. ابتدا نارنگی ها را بشویید، بعد از پوست گرفتن، آن ها را به صورت حبه حبه جدا کنید.
  2. یک کیلو شکر را به همراه آب(به میزان کافی) درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از به جوش آمدن آب، نارنگی های حبه حبه شده را به آن اضافه کنید، تا بپزد.
  3. در ادامه طرز تهیه مربای نارنگی باید دقیقه ۱۰ بیش از برداشتن قابلمه از روی حرارت، وانیل و زعفران دم کشیده را به آن اضافه کنید.
  4. پس از پختن کامل نارنگی ها و غلظت پیدا کردن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  5. حال مربای نارنگی آماده شده است، پس از سرد شدن کامل مربا، آن را درون ظرف شیشه ای در بسته بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

آموزش طرز تهیه مارمالاد نارنگی

مارمالاد نارنگی از جمله مارمالاد های خوش طعم و خوشمزه و لطیف می باشد و انواع شیرینی ها و دسرها و کیک ها را با آن تهیه و یا تزیین کرد و یا به عنوان صبحانه میل نمود. که برای تهیه مارمالاد نارنگی به این مواد نیاز دارید:

  • نارنگی بدون پوست/ یک کیلو
  • شکر/ یک کیلو
  • پودر ژلاتین/ یک و نیم ورق ژلاتین (یک قاشق چایخوری)

دستور تهیه مارمالاد نارنگی با طعم عالی

  1. پس از شستن و گرفتن پوست نارنگی ها، پوست دوم آن را نیز بگیرید. زیرا برای شفاف شدن نارنگی تنها باید از قسمت فیله نارنگی(قسمت گوشتی نارنگی) استفاده نمایید.
  2. سپس فیله ها را داخل یک ظرف لعابی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و ظرف را به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
  3. در مرحله بعد ظرف را از یخچال خارج کنید و روی شعله گاز با حرارت ملایم بگذارید.
  4. سپس پودر ژلاتین را درون آب سرد(به میزان ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری) حل کنید.
  5. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، محلول پودر ژلاتین و آب را به مواد دیگر اضافه نمایید. بعد از ۵ دقیقه مارمالاد آمده می شود ومی توانید آن را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، مارمالاد نارنگی را داخل شیشه در بسته بریزید و درون یخچال نهگداری نمایید.

شربت نارنگی : روشی ساده جهت تهیه شربت نارنگی

آموزش طرز تهیه مربای نارنگی کاراملی

مواد لازم :

  • نارنگی 20 عدد
  • شکر 2 کیلو گرم
  • آب 2 لیتر
  • نمک 2-3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربای نارنگی کاراملی با روشی ساده

  1. ابتدا روی هر نارنگی را از قسمت بالا یک سوراخ ایجاد کرده من با کمک نی اینکار را کردم تا قسمت سفت و سفیدش کاملا بیرون آمد.
  2. در یک قابلمه یا ظرف بزرگ آب ریخته و نارنگی ها را درون آن ریخته به مدت 4 الی 5 روز حتما هر دو سه ساعت آب آن را عوض کنید. چون خودتان می بینید که آب زرد رنگ می شود.
  3. بعد از چند روز در یک قابلمه آب ریخته همراه با 1 ق غ نمک بجوشانید سپس نارنگی ها را درون آن ریخته و مدت 10دقیقه بجوشانید.
  4. بعد در آبکش ریخته و آب سرد روی آن بریزید دوباره آبجوش همراه با 1ق دیگر نمک درست کرده و نارنگی را ریخته 5دقیقه بجوشانید دوباره در آبکش ریخته و بشویید.
  5. در قابلمه دیگر شکر را همراه با دو لیتر آب بجوشانید تا شکر ذوب شود همراه با دو ق غ آبلیمو، تا شیره مناسب درست شود نارنگی ها را ریخته ده دقیقه درون آن بماند و حرارت را کم می کنیم و با قاشق زیرورو میکنیم تا شیره همه جای نارنگی برود
  6. بعد گاز را خاموش کرده می گذاریم نارنگی ها یک شب کامل درون شیره بماند.
  7. روز بعد با کفگیر نارنگی ها را خارج کرده شیره را دوباره گرم کرده تا شروع به جوشیدن بکند نارنگی ها را ریخته ده دقیقه دیگر بجوشد و دوباره یک شب کامل بماند اینکار را چندبار ادامه داده تا شیره کاملا به خورد آن برود .
  8. نارنگی شما آماده ی سرو کردن مبباشد .

نکات طلایی جهت نگهداری از نارنگی

  1. هنگام انتخاب نارنگی، همیشه به‌دنبال نارنگی‌های‌ سنگین باشید.
  2. وزن بیشتر برابر با آب بیشتر است.
  3. نارنگی را در یخچال نگه‌دارید تا تازه بماند.
  4. اگر یک باره تعداد زیادی نارنگی خریدید، انها رابا آب سرد شسته و با پارچه پنبه‌ای خشک‌کنید ودر یخچال نگه‌دارید.

در مصرف نارنگی زیاده‌ روی نکنید…

  • زیاده‌روی در مصرف تمامی موادغذایی عوارض جانبی متعددی به همراه دارد؛ نارنگی نیز از این امر مستثنا نیست و مصرف بیش از 5شماره نارنگی در روز ممکن است دردسر آفرین باشد.
  • افراط در مصرف نارنگی موجب افزایش گاز روده شده و ناراحتی‌های‌ گوارشی برای مصرف‌کننده به همراه می‌آورد.
  • نارنگی از ان جهت که آسان‌ترین میوه برای خوردن است و پوست ان به سادگی جدا میشود بیشتر توسط بچه‌ها خورده میشود. بنابر این باید مراقب بچه‌ها بود زیرا مصرف بیش‌ ازاندازه نارنگی آن‌ها رابه اسهال و کندی عملکرد روده‌ها مبتلا میکند.
  • یکیدیگر از عوارض مصرف بیش‌ازاندازه نارنگی بروز آفت و التهاب در دهان و زبان مصرف‌کننده است.
  • مراقب باشید هرگز نارنگی رابه‌صورت مخلوط با شیرگاو میل نکنید. ترکیب این 2 موجب بروز دردهای شکمی میشود.

بیشتر بخوانید :

۲ روش جهت تهیه شربت آلوئه ورا + شیوه از بین بردن تلخی آلوئه ورا

۲ روش سریع و آسان برای تهیه کمپوت آلوئه ورا

۲ روش جهت تهیه شربت آلبالو سنتی و خوشمزه با نکات ضروری و مهم

نارنگی و تداخل دارویی

  • افرادی که در نسخه دارویی آن‌ها داروهایی وجوددارد که به افزایش میزان پتاسیم خون‌شان کمک می کند، باید مراقب باشند که مصرف هم زمان این دارو با نارنگی موجب افزایش بیش‌ازحد پتاسیم در بدن ان‌ها میشود و این مسئله خود عوارض جانبی متعددی به‌دنبال دارد.
  • بنابر این افرادی که از داروهای حاوی پتاسیم مصرف می کنند باید در مصرف نارنگی دقت کنند و حتماً با مشاوره متخصص خود این میوه را مصرف کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا