اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
سوپ قارچ با نان تست مخصوص_614867a2354b2.jpeg
سوپ قارچ با نان تست مخصوص_614867a2354b2.jpeg

سوپ قارچ با نان تست مخصوص

سوپ قارچ با نان تست مخصوص

یک سوپ خیلی خاص در کنار تست، جذابیت فوق‌العاده‌ای دارد. کافی است ترکیبات آن را مشاهده کنید نمی‌توانید از خیرش بگذرید.

سوپ قارچ با نان تست مخصوص

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

درست کردن این سوپ زمانی کمتر از 1 ساعت می‌برد که برای شامی سبک مناسب است. البته گیاه‌خواران نیز آن را دوست دارند.

مواد لازم:

برنج

100 گرم

نوشته های مشابه

پنیر بلوچیز

50 گرم

قارچ بزرگ

12 عدد

پیاز

2 عدد

نان باگت

1 عدد

سیب

1 عدد

لیموترش

1 عدد

قرص عصاره مرغ یا سبزیجات

1 عدد

سیر

3 حبه

آویشن تازه

½ دسته

جعفری تازه

½ دسته

مغز گردو

1 مشت

خامه

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

طرز تهیه:

:: پیاز ها را پوست کنده و نصف کنید. آنها را به صورت خلال‌های باریک خرد کنید.
:: در یک تابه گود روی حرارت متوسط کم 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیازها را اضافه کنید.
:: 2 عدد از سیرها را له کنید.
:: مقداری نمک و فلفل، برگ‌های آویشن و سیرهایی که آنها را له کرده اید را نیز اضافه کنید.
:: 8 عدد قارچ بزرگ را اسلایس کنید و داخلِ تابه‌ای دیگر روی حرارت متوسط تفت دهید تا قهوه‌ای شوند و آب آنها تبخبر شود.
:: سپس قارچ‌های تغت خورده را داخلِ تابه به پیازها اضافه کرده و برنج را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت چند دقیقه بپزد.
:: قرص عصاره گوشت یا سبزیجات را نیز خرد کرده و اضافه کنید.
::حالا یک لیتر آب جوش به مخلوط‌تان اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا مواد بپزند.
::4 برش نان‌ باگت را داخل تابه گریل قرار دهید تا تست شوند. سپس یک حبه سیر که نصف شده است را روی آنها بمالید.
::سیب‌ را درشت رنده کنید یا آن را با چاقو به صورت خلال‌های کوچک چوب کبرینی خرد کنید.
::سیب را با جعفری خرد شده و آبلیمو کاملاً مخلوط کنید.
:: 4 عدد قارچ‌ را گریل کرده و روی نان‌های تست قرار دهید و سپس پنیر بلوچیز و گردوها را روی‌شان بپاشید. نان‌ها را در تابه‌ای داغ روی ::شعله خیلی کم قرار دهید تا پنیر روی آنها آب شوند.
::از یک مخلوط کن برای پوره کردن سوپ پخته شده استفاده کنید. برای طعم‌دار کردن سوپ به آن خامه اضافه کنید.
::روی نان‌های تست مقداری از مخلوط سیب و جعفری بپاشید و همراه با سوپ سرو کنید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *