اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
سوفله سبزیجات غذای سبک و متفاوت با روش پخت ساده_60c8e8151e7c9.jpeg
سوفله سبزیجات غذای سبک و متفاوت با روش پخت ساده_60c8e8151e7c9.jpeg

سوفله سبزیجات غذای سبک و متفاوت با روش پخت ساده

سوفله سبزیجات در واقع نوعی پیش غذا محسوب می شود که می توان به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد و بسیار سبک و خوشمزه است. طرز تهیه سوفله سبزیجات در منزل به راحتی امکان پذیر است و بهتر است این نوع غذای مقوی و خوش طعم را برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی تان قرار دهید.

سوفله سبزیجات و سوفله بادمجان از انواع غذاهای فرنگی و خوش طعم هستند. اگر شما به پخت انواع غذاهای فرنگی علاقه مند هستید بهتر است که این نوع غذاها را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه سوفله سبزیجات خوشمزه

مواد لازم

  • کلم بروکلی : یک عدد
  • سیب زمینی پخته شده : دو عدد
  • قارچ سرخ شده : ۳۰۰ گرم
  • کنسرو ذرت : چهار قاشق غذاخوری
  • شلغم پخته شده : سه عدد
  • بادمجان سرخ شده : یک عدد
  • پنیر پیتزا : صد گرم
  • کدو سرخ شده : چهار عدد
  • فلفل دلمه ای : دو عدد

سوفله سبزیجات بسیار خوشمزه

طرز تهیه سوفله سبزیجات

برای درست کردن سوفله سبزیجات، ابتدا قارچ را شسته و آن را به قطعه های کوچکی برش بزنید و در تابه ای مناسب قارچ را سرخ کنید.

حلقه کردن قارچ

tarz-tahiye-sofle-sabzijat-14

سپس بادمجان و کدو را نیز به صورت ورقه هایی کوچک برش دهید و آن ها را نیز به صورت جداگانه سرخ کنید. زیر همه مواد سرخ شده دستمال تمیزی را پهن کنید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

حلقه حلقه کردن بادمجان

حلقه نمودن کدو

سرخ کردن بادمجان

سرخ کردن کدو خورشتی

در مرحله بعدی شلغم و کلم بروکلی و سیب زمینی را که از قبل به صورت حلقه هایی کوچک در آورده اید بخار پز کنید.

ریز کردن سیب زمینی ریز کردن کلم بروکلی

ریز نمودن شلغم

فلفل دلمه ای ها را نیز به قطعه های ریز تبدیل کرده و کف ظرف پیرکسی را با کمی روغن چرب نمایید.

ریز کردن قارچ

سیب زمینی ها برش زده شده را ابتدا در کف ظرف قرار داده و روی آن را با کدو پر نمایید. پس از آن قارچ و فلفل دلمه ای را و شلغم رنده شده را نیز روی آن ها بچینید. بادمجان ها و دوباره کمی قارچ را به مواد به صورت ردیفی اضافه نمایید و روی آن ها را با ذرت بپوشانید.

ترکیب قارچ و فلفل دلمه و سیب زمینی

روی سطح مواد را با کلم بروکلی پوشانده و سس بشامل را نیز روی سطح سوفله و لا به لای مواد اضافه نمایید. در مرحله آخر طرز تهیه سوفله سبزیجات روی همه مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و سپس ظرف را در گریل فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا طلایی شود در این مرحله سوفله سبزیجات آماده است.

    روش پخت سوفله سبزیجات ایده آل

آموزش تهیه سوفله سبزیجات به روشی ساده و خوشمزه

سوفله سبزیجات را مانند : سوفله فرانسوی، سوفله کدو بادمجان، سوفله ماکارونی و … می توانید با روش های مختلفی تهیه و نوش جان کنید، در ادامه مطلب طرز تهیه این غذای گیاهی به روش دیگری که بسیار ساده و خوشمزه است آموزش خواهیم داد تا به راحتی بتوانید آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم جهت تهیه سوفله :

  • هویج پخته و حلقه شده : سه عدد
  • سیب زمینی پخته و حلقه شده : سه عدد
  • گوجه فرنگی حلقه شده : دو عدد
  • بادمجان سرخ شده سه عدد
  • آرد ذرت یا آرد گندم : یک قاشق غذا خوری سرپر
  • شیر : یک لیوان
  • زردچوبه، پودر سیر و کاری : از هر کدام یک قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزای رنده شده : صد گرم
  • جعفری خرد شده : چهار قاشق غذا خوری

آموزش تهیه سوفله سبزیجات

نحوه تهیه سوفله بادمجان :

در روش تهیه این غذای گیاهی بسیار خوشمزه و پرطرفدار ابتدا ظرف نسوزی را انتخاب کرده سپس مقدار کمی روغن داخل آن بریزید.

حالا به شکل لایه لایه به ترتیب حلقه های سیب زمینی، بادمجان، حلقه های هویج و حلقه های گوجه فرنگی را داخل قابلمه بچینید.

در مرحله بعدی از دستور تهیه سوفله سبزیجات، شیر سرد را با ادویه ها ترکیب کرده سپس به آن آرد بیفزایید و آن ها را با هم ترکیب نمایید فقط دقت داشته داشته باشید که سیر سرد باشد در غیر اینصورت مواد با هم ترکیب نخواهند شد.

حالا شیر را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید شروع به حباب زدن نماید سپس سس به دست آمده را روی سبزیجات داخل ظرف ریخته و روی آن جعفری ریز شده و پنیر رنده شده بپاشید.

در مرحله پایانی از طرز تهیه سوفله سبزیجات قابلمه را داخل فر که از قبل گرم شده است بر روی دمای ۱۵۰ درجه گذاشته و اجازه دهید تا سوفله طلایی رنگ شود، نوش جان.

دستور پخت سوفله سبزیجات

دستور پخت سوفله سبزیجات را در این مطلب مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه و متفاوت در منزل نهایت لذت را ببرید، در پایان به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم، در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع گراتن کلیک کنید.

منبع : آرگا

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *