دسته‌بندی نشده

سمبوسه

مواد لازم :

ـ گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

ـ جعفری سرخ شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

ـ پیاز سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

سمبوسه

سمبوسه

ـ گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

ـ جعفری سرخ شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

ـ پیاز سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۵/۱ قاشق غذا خوری

ـ نمک ،فلفل سیاه ، قرمز ، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

ـ خمیر فیلو (یوفکا) به مقدار لازم

ـ روغن زیتون

ـ ماست ۲ قاشق غذا خوری

ـ زرده تخم مرغ ۱ یا ۲ عدد

طرز تهیه :

ـ گوشت را با ادویه جات و پیاز و رب گوجه فرنگی تفت دهید ونصف لیوان آب اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا گوشت پخته شود و آب آن کاملا تبخیر شود سپس جعفری سرخ شده و پیاز داغ را اضافه کنید.

ـ خمیر فیلو (یوفکا ) خمیر آماده ای است که میتوانید از سوپرمارکت خریداری کنید . خمیر را در ابعاد مستطیلی که نسبت طول و عرض آن ۳ به ۱ باشد با قیچی برش بزنید ابعاد این مستطیل موجب تغییر اندازه سمبوسه میشود.

ـ ماست و یک قاشق روغن زیتون را با هم مخلوط کنید

ـ روی گوشه ورقه ئ خمیر را یک قاشق از مایه گوشتی ریخته و سپس به روشی که در تصویر میبینید خمیر را تا زده وبا برس بین لایه ها را مخلوط ماست و روغن زیتون بزنید.

ـ کف سینی فر را روغن زده و سمبوسه ها را در سینی بچینید و با برس روی سمبوسه ها را زرده تخم مرغ بمالید .

ـ فر را روشن کرده و ۱۰ دقیقه پس از گرم شدن فر، سینی را به مدت ۷ دقیقه در فر بگذارید بعد فر را خاموش کنید و گریل را روشن کنید و هر زمانی که روی سمبوسه رنگ مورد نظرتان را پیدا کرد .گریل را خاموش کنید

باروش های دیگری مثل سرخ کردن و یا پرکردن سمبوسه باسایر مواد ( فلفل دلمه ای و پنیر و سیب زمینی و …) و یا نان لواش ، نیز سمبوسه را میتوان درست کرد که در فرصت های دیگری طرز تهیه اش را می نویسم.

منبع :آشپزی نگین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا