سمبوسه
مواد لازم :
ـ گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
ـ جعفری سرخ شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
ـ پیاز سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
ـ گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
ـ جعفری سرخ شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
ـ پیاز سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
ـ رب گوجه فرنگی ۵/۱ قاشق غذا خوری
ـ نمک ،فلفل سیاه ، قرمز ، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
ـ خمیر فیلو (یوفکا) به مقدار لازم
ـ روغن زیتون
ـ ماست ۲ قاشق غذا خوری
ـ زرده تخم مرغ ۱ یا ۲ عدد
طرز تهیه :
ـ گوشت را با ادویه جات و پیاز و رب گوجه فرنگی تفت دهید ونصف لیوان آب اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا گوشت پخته شود و آب آن کاملا تبخیر شود سپس جعفری سرخ شده و پیاز داغ را اضافه کنید.
ـ خمیر فیلو (یوفکا ) خمیر آماده ای است که میتوانید از سوپرمارکت خریداری کنید . خمیر را در ابعاد مستطیلی که نسبت طول و عرض آن ۳ به ۱ باشد با قیچی برش بزنید ابعاد این مستطیل موجب تغییر اندازه سمبوسه میشود.
ـ ماست و یک قاشق روغن زیتون را با هم مخلوط کنید
ـ روی گوشه ورقه ئ خمیر را یک قاشق از مایه گوشتی ریخته و سپس به روشی که در تصویر میبینید خمیر را تا زده وبا برس بین لایه ها را مخلوط ماست و روغن زیتون بزنید.
ـ کف سینی فر را روغن زده و سمبوسه ها را در سینی بچینید و با برس روی سمبوسه ها را زرده تخم مرغ بمالید .
ـ فر را روشن کرده و ۱۰ دقیقه پس از گرم شدن فر، سینی را به مدت ۷ دقیقه در فر بگذارید بعد فر را خاموش کنید و گریل را روشن کنید و هر زمانی که روی سمبوسه رنگ مورد نظرتان را پیدا کرد .گریل را خاموش کنید
باروش های دیگری مثل سرخ کردن و یا پرکردن سمبوسه باسایر مواد ( فلفل دلمه ای و پنیر و سیب زمینی و …) و یا نان لواش ، نیز سمبوسه را میتوان درست کرد که در فرصت های دیگری طرز تهیه اش را می نویسم.
منبع :آشپزی نگین