سالاد گرم کدو تنبل
این سالاد کدوتنبل، سالم و مقوی است و می توانید به عنوان غذای اصلی نیز آن را میل کنید.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
یکی از انواع سالاد را که پس از خوردن آن احساس سیری کامل خواهید داشت, در این مطلب آموزش می بینید. این سالاد یک غذای رژیمی به شمار می آید و با حذف ژامبون برای گیاهخواران نیز مناسب است. بهتر است قبل از تهیه این سالاد از فواید کدو تنبل بیشتر بدانید.
برای تهیه سالاد کدو زمان زیادی لازم ندارید و یک غذای مقوی و سالم برای اعضای خانواده درست می کنید.
مواد لازم سالاد گرم کدو تنبل:
کدو تنبل : 1 کیلوگرم
پنیر موتزارلا : 125 گرم
نان تست : 125 گرم
برگ شاهی : 50 گرم
روغن زیتون : 60 میلیلیتر (¼ پیمانه)
ژامبون گوشت : 8 ورقه
شکر قهوهای : ½1 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمایید.
کدو تنبل را به شکل هلالی خرد کنید و داخل سینی فر بریزید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و شکر قهوهای را روی آنها بریزید. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه بپاشید.
برشهای کدو را به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که نرم و کاراملایز شوند بپزید و بین این زمان آنها را برگردانید تا هر دو سمت آنها کاملا گریل شود. بعد از پخت آنها را با فویل بپوشانید تا گرم بمانند.
نانهای تست را به قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید و آنها را در یک کاسه قرار دهید. 1 قاشق روغن زیتون را روی آنها بریزید و مقداری نمک و فلفل به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
سینی فر را با روغن چرب کنید. نان ها را روی یک سینی فر پخش کنید تا آران تست شوند.
ورقه های ژامبون را خرد کرده و در یک تابه به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت دهید.
سرکه را در سینی فر که کدوها را گریل کرده اید بریزید و ظرف را بچرخانید تا سرکه با شهد حاصل از پخت کدو مخلوط شده و طعم و بوی آن را به خود بگیرید.
برگهای شاهی را در ظرفی قرار دهید. کدوها، نانهای تست شده و ژامبون را داخل ظرف بچینید.
پنیر موتزارلای رنده شده را روی بقیه مواد بپاشید و سس را روی سالاد گرم کدو بریزید و نوش جان کنید.
منبع : پارسه گرد