سادهترین روش تهیه ترشی آناناس ترد و خوشمزه
طرز تهیه ترشی آناناس با طعم عالی و بی نظیر
در فصل پاییز و زمستان یکی از چاشنی هایی که پای ثابت سفره اکثر ایرانی ها است ترشی است. ترشی بسیار آسان تهیه می شود و با رعایت نکاتی که در این بخش از دلگرم گفته شده می توانید ترشی آناناس خوشمزه ای تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی آناناس
- کمپوت آناناس : یک قوطی سه کیلوگرمی
- نمک برای هر شیشه : نصف قاشق چایخوری
- سرکه سفید : دو لیتر
- رنگ خوراکی یا طبیعی : برای هر شیشه نصف قاشق چایخوری
با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه چهار ظرف یک و نیم لیتری از ”ترشی آناناس“ خواهیم داشت.
طرز تهیه ترشی آناناس
نصف قاشق چایخوری نمک برای هر ظرف یک و نیم لیتری ترشی. یک قوطی سه کیلویی کمپوت آناناس حلقه شده حدود 2 کیلوگرم آناناس بدون آب خواهیم داشت.
نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی برای هر ظرف یک و نیم لیتری ترشی و یا نصف قاشق چایخوری زعفران آسیاب شده برای رنگ زرد و یا آب لبو غلیظ برای رنگ قرمز.
دو کیلوگرم یا دو لیتر سرکه سفید حدود هشت لیوان سرپر؛ به حدی که ظرف ترشی پر شود. برای اینکه ترشی آن کم شود، میتوان از نسبت سه لیوان سرکه با یک لیوان آب استفاده کرد و یا از سرکه سیب استفاده نمود.
آب یک قوطی بزرگ کمپوت آناناس را کنار گذاشته، آناناسها را در ظروف شیشهای میچینیم نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی و نصف قاشق چایخوری نمک روی آن ریخته و در آخر سرکه سفید اضافه میکنیم تا روی آناناسها را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در دمای اتاق میگذاریم تا ترشی آماده شود.
به جای رنگ خوراکی میتوان از زعفران دمکرده غلیظ برای رنگ زرد، آب لبو یا آب آلبالو برای رنگ قرمز، آب ترشی کلم قرمز برای رنگ بنفش و آب سبزیجات مثلاً آب تره، برای رنگ سبز، استفاده کرد.
کالری موجود در ترشی آناناس
- مقدار کالری موجود در کل ترشی حدود 1800 کیلوکالری میباشد.
- مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از ترشی حدود 220 کیلوکالری میباشد.
کالری و ارزش غذایی آناناس خام
هر 100 گرم آناناس خام حاوی 50 کالری می باشد.