دستهبندی نشده
روش پخت خورش آلو مسما شیک و مجلسی
طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه و مجلسی شمالی
این خورش خوشمزه را به دو صورت ( با گوشت قرمز یا با گوشت مرغ ) تهیه می کنند که تفاوت زیادی با هم ندارند و فقط گوشت مورد استفاده در آن متفاوت است. این خورش خوشمزه هم مانند سایر خورش های ایرانی به همراه برنج سرو می شود. با دلگرم همراه شوید.
آموزش طرز تهیه خورش آلو مسما و اصول خورش آلو مسما
مواد اصلی برای پخت خورش آلو مسما با مرغ
- مرغ 4 تکه
- برگه قیسی برای هر نفر 2_3 عدد
- آلو سیاه برای هر نفر 2_3 عدد
- پیاز متوسط 2 عدد
- شکر 2 قاشق غذا خوری
- زعفران ساییده شده 1 قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه آلو مسما خوشمزه
- برای پخت خورش مرغ و آلو بخارا و یا تهیه خورش آلو مسما، ۳ قاشق روغن سرخ کردنی در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم داغ کنید و مرغ را در آن تفت دهید طوری که رویه آن طلایی شود.
- مرغ را بدون روغن بردارید و کنار بگذارید. پیاز را خرد کرده و در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد.
- آلو خیسانده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بچرخانید. بهتر است هسته آلو را گرفته باشید.
- زردچوبه و زعفران حل شده ورب گوجه را دراندکی آب داغ را با اندکی نمک وفلفل به او و پیاز داغ اضافه کنید ویک چرخ بدهید دو لیوان آب بریزید و به جوش بیاورید.
- مرغ سرخ شده را در قابلمه بگذارید، شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید و مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بپزد تا به روغن بنشیند.
- این خورش باید کم آب و روغن دار باشد اگر در پایان پخت خورش مرغ و آلو آب زیاد داشت، درب قابلمه را باز بگذارید و شعله ر ا اندکی زیاد کنید تا مرغ به روغن بیافتد.
- اگر آلو بخارا که استفاده می کنید ترش بود و از طعم ترش در خورش خوشتان نمی آبد مقدار کمی شکر بریزید.
- درِ ظرف را بگذارید تا خورش کاملاً جا بیفتد.
سایر نکات برای تهیه خورش آلو مسما
شیرینی خورش آلو مسما بستگی به ذائقه شما دارد. می توانید آن را مَلس یا شیرینتر تهیه کنید.
خواص بالای آلو بخارا
آلو بخارا : کند کردن روند پیری، جلوگیری از یبوست، قوی کردن حافظه، پایین آوردن کلسترول، محافظت در برابر بیماری قلبی
لذت آشپزی با دلگرم :
آموزش طرز تهیه ی خورش قارچ جدید و خوشمزه
طرز تهیه ی خورش برگ زردآلو سمنانی شیک و مجلسی
طرز تهیه ی خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی