روش طبخ چیکن باربیکیو با سس مخصوص باربیکیو
طرز تهیه چیکن باربیکیو
مواد اصلی در طبخ این ساندویچ شامل سینه مرغ، شکر قهوه ای و پنیر پیتزا بوده که با انواع سس ها چون سس باربیکیو، سس وسترشایر و به خصوص چاشنی غذای ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم می شود.
چیکن باربیکیو را می توانید برای وعده شام طبخ و سرو کنید. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این غذا برای ۴ نفر مناسب و کافی می باشد، اما می توانید مقدار آن را با توجه به تعداد اعضای خانواده کم و یا زیاد کنید.
از دیگر انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار می توان به ساندویچ مونت کریستو، ساندویچ مرغ مکزیکی، قارچ برگر، همبرگر سبزیجات، اسکالوپ مرغ، رول استیک، بوریتو و… اشاره کرد.
طرز تهیه پای چیکن باربیکیو خوشمزه با مرغ و سس باربیکیو
مواد لازم :
سینه مرغ: ۴ تکه
پنیر پیتزا رنده شده: دو سوم فنجان
نان برگر: ۴ عدد
شکر قهوه ای: یک چهارم فنجان
سس باربیکیو: ۳۰۰ گرم
چاشنی غذای ایتالیایی: نصف فنجان
سس وسترشایر: ۲ قاشق غذاخوری
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا سینه مرغ را شسته و در یک قابلمه با کمی آب بگذارید تا بپزد.
حتماً بخوانید:
گام 2 سپس مرغ را ریش ریش کنید و در آرام پز بریزید.
گام 3 در یک کاسه مواد شکر قهوه ای، سس باربیکیو، چاشنی ایتالیایی و سس وسترشایر را ریخته و مخلوط کنید.
گام 4 سپس مخلوط مواد را بر روی مرغ در آرام پز بریزید.
گام 5 آرام پز را بر روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت چیکن باربیکیو بپزد.
گام 6 در نیم ساعت پایانی پخت چیکن، پنیر پیتزا رنده شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
گام 7 سپس بعد از اتمام پخت، چیکن باربیکیو را در لای نان همبرگر سرو کنید.