جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
روش طبخ خورش کرفس با لوبیا و بدون گوشت_657859349e7e8.webp
روش طبخ خورش کرفس با لوبیا و بدون گوشت_657859349e7e8.webp

روش طبخ خورش کرفس با لوبیا و بدون گوشت

سرفصل های این مقاله

خورش کرفس گیاهی با لوبیا

در این آموزش طرز تهیه خورش کرفس گیاهی و بدون گوشت رو بهتون آموزش میدیم طعمی بی نظیر با پروتئین کافی که از لوبیا داره. خورش کرفس یکی از خورش های سنتی ایرانیه که همیشه با خورش سبزی در رقابته. اما معمولا خورش سبزی یا قرمه سبزی پیروز میدانه.

با خورشت کرفس شوخی های زیادی میشه! بعضی ها میگن اصلا خورشت کرفس، خورشت نیست. فکر میکنم اونایی که این برداشت رو دارن، خورشت کرفس خوشمزه رو امتحان نکردن. پس این دستور غذایی رو از دست ندید چون قراره راز خوشمزگی خورشت کرفس رو یاد بگیرید.

طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا رو حتما امتحان کنید که پشیمون نمیشید. وقتی این خورش گیاهی رو برای مهمونای عزیزتون بپزید هم با غذاهای گیاهی آشنا میشن و هم از طعم عالی این خورشت کرفس گیاهی لذت می‌برند.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نعناع 50 گرم
جعغری 150 گرم
ساقه کرفس 400 گرم
پیاز 1 عدد
لیمو عمانی 2 عدد
لوبیا چیتی ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن گیاهی کمی

طرز تهیه خورش کرفس گیاهی و بدون گوشت

طرز تهیه خورش کرفس گیاهی و بدون گوشت

ابتدا برگهای کرفس رو از ساقش جدا کنید و بعد از شستشو ساقه های کرفس رو به قطعات 2 سانتی متری خرد کنید.
پیاز ها رو نگینی ریز خرد کنید و با نمک و فلفل و زردچوبه تفت بدید تا شفاف بشن.
سبزی ها رو اضافه کنید و خیلی کم تفت بدید. لوبیا رو اضافه کرده و آب بریزید تا خورش بپزه.
وقتی لوبیا و سبزی ها پخته شد، لیمو عمانی ها رو از وسط نصف کرده و هسته های اون ها رو در بیارید و داخل خورش بندازید.
برای لعاب دار شدن خورش کرفس با رو با سیب زمینی بپزید. (یک عدد سیب زمینی رو مکعبی خرد کنید و در خورش بندازید).
10 دقیقه پایانی مزه ها رو بچشید و اندازه کنید.
برای خوش رنگ تر شدن خورش یک قاشق رب گوجه فرنگی رو سرخ کنید و اضافه کنید.
دو قاشق رب انار برای خوش طعم شدن خورش کرفس اضافه کنید و بذارید تا طعم ها به خورد خورش بره.
وقتی به روغن افتاد خورش رو خاموش کنید و به همراه برنج سرو کنید.

خورش کرفس گیاهی

نکات لازم :

من برای لعاب دادن به این غذا، خورش کرفس رو با سیب زمینی درست می‌کنم که شما می‌تونید در انتها سیب زمینی‌ها رو بردارید اما من شیفته‌ی همون سیب زمینی های داخل خورش هستم.
یکی از رازهای خوشمزه شدن خورش کرفس استفاده از لوبیا چیتی یا لوبیا چشم‌ بلبلی است که بهش، هم طعم خوب و هم لعاب‌ می‌ده. در بعضی شهرهای ایران هم از لپه در تهیه خورش کرفس استفاده می‌کنند.
در کنار کرفس، از نعنای تازه و جعفری ساطوری‌‌شده هم استفاده کنید. به خوشمزگی کمک می کنه.
از تفت دادن زیاد کرفس و سبزی اون خودداری کنید. باعث میشه خورش تلخ بشن.

منبع : وی جی ها

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: