روش طبخ خوراک بامیه و تماته به روش مردم کرمانشاه
خوراک بامیه و تماته
انواع دیگری از خورش بامیه وجود دارد که به مدل های مختلف در شهرهای مختلف ایران تهیه می شود از جمله خوراک بامیه و گوشت که مربوط به استان کردستان است. به جرات می توان گفت که تقریبا نیمی از مردم بامیه را دوست ندارد و آن هم به دلیل لزج بودن و تخمهای داخل آن است اما اگر به شیوه صحیح پخته شود نه تنها دیگر بد نیست که حتما از مشتری های پر و پا قرص این گیاه دوست داشتنی و پر خاصیت خواهید شد.
در اینجا شما را با تعدادی از خواص این گیاه آشنا می کنیم. بامیه گیاهی است که در نقاط گرمسیری بیشتر رشد می کند و مردم اروپای شرقی در اطراف دریای مدیترانه بیشتر از نقاط دیگر دنیا از آن استفاده می کنند. بامیه با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین های C ,A و گروه B و عناصری از قبیل منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم، فیبر و ماده لزج خواص فراوانی بر سلامت انسان دارد. فیبر موجود در بامیه به حفظ قند خون کمک می کند؛ بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش می دهد، و برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
بسیاری از متخصصان معتقدند که بیشتر بیماری ها از روده شروع می شوند. فیبر موجود در بامیه با جذب آب کافی، از بروز یبوست جلوگیری کرده و ابتلا به بیماری هایی چون بواسیر و دیورتیکولیت را بشدت کاهش می دهد. معمولاً برای افزایش حجم مدفوع و رفع یبوست، مصرف سبوس گندم توصیه می شود که امکان دارد دیواره روده را حساس کند. ولی موسیلاژ موجود در بامیه روده را نرم کرده و خروج مدفوع را آسان می سازد. این سبزی دارای ماده لزجی است که کمک فوق العاده ای به دفع مواد زائد و سموم در سیستم گوارشی می کند. در ادامه شما را با خوراک زبان و خوراک بیگوس آشنا می کنیم.
مواد لازم :
بامیه : 500 گرم
گوجه فرنگی : 1 کیلو
روغن : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه گوجه و بامیه (تماته بامیه) ساده و خوشمزه
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا بامیه را پاک کرده می شوییم.
حتماً بخوانید:
گام 2 پیاز را خرد کرده روی شعله می گذاریم و کمی تفت می دهیم .
گام 3 سپس بامیه را به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
گام 4 آب گوجه را گرفته به بامیه و پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم
گام 5 نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و غذا را روی شعله ملایم می گذاریم تا قوام یابد.