روش طبخ اسکالوپ مرغ خوراک محبوب ایتالیایی
طرز تهیه اسکالوپ مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی
برای طبخ این غذای ایتالیایی تنها لازم است که سینه مرغ آغشته به آرد سمولینا را سرخ کرده و با استفاده از انواع ادویه ها آن را خوشمزه و لذیذ کنید. استفاده از آرد سمولینا نیز باعث ترد و خوش طعم تر شدن مرغ خواهد شد و لیمو ترش و جعفری نیز عطر و طعم آن را بی نظیر خواهد کرد. اسکالوپ مرغ را می توانید به همراه پوره سیب زمینی، پاستا و غیره نیز سرو کنید .
از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و محبوب می توان به پنینی مرغ، فسیلی کربونارا، پاستا آلانورما، جامبو با مرغ، پیتزا مارگاریتا، گریل چیکن پنه، پیتزا گوشت و زیتون، فتوچینی با میگو، مرغ خامه ای، بروسکت گوجه فرنگی و… اشاره کرد.
مواد لازم :
سینه مرغ: ۲ عدد
لیمو ترش: ۲ عدد
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
آرد سمولینا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، آویشن، پاپریکا و فلفل سیاه: به میزان لازم
حتماً بخوانید:
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا سینه مرغ ها را از وسط به شکل ۲ ورقه نازک برش دهید.
گام 2 بر روی آن ها سلفون بکشید و با گوشت کوب بکوبید تا نازک شود.
گام 3 سپس ورقه های نازک مرغ را در ظرف آرد سمولینا بزنید و دو طرف آن را آغشته کنید.
گام 4 در یک ماهی تابه کمی روغن زیتون ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.
گام 5 سپس سینه های مرغ را در داخل ماهی تابه بچینید.
گام 6 وقتی یک طرف مرغ ها سرم شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز آماده شود.
گام 7 سپس آب لیموترش، جعفری و ادویه ها را بر روی سینه های مرغ بریزید.
گام 8 درب ماهی تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا طعم دار شود.
گام 9 سپس حرارت را خاموش کرده و در ظرف سرو بریزید.