روش تهیه کلوچه عربی (کحک العید) با آرد سفید
طرز تهیه کلوچه عربی
مواد اصلی این کلوچه آرد سفید، شکر و مخلوط پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین می باشد که یک صبحانه و به خصوص میان وعده عالی و لذیذ را فراهم خواهد کرد.
می توانید کلوچه عربی را به راحتی و با مواد در دسترس و ساده در منزل تهیه و طبخ کنید و به همراه چای سرو کنید. این کلوچه ترد و خوشمزه را می توانید با مخلوطی از مواد میانی مورد نظر خود مثل خرما، گردوی خرد شده و… نیز طبخ کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.
همچنین بر روی این کلوچه نیز می توانید کمی پودر قند، کنجد و… نیز ریخته و آن را تزئین کنید. از دیگر انواع کلوچه های خوشمزه و معروف می توان به کلوچه براونی، کلوچه خرمایی، کلوچه شکری، کلوچه آویشن، کلوچه شور، کوکی با شکلات چیپسی و…اشاره کرد.
طرز تهیه کلوچه عربی خوشمزه و ساده به روش سنتی
مواد لازم :
آرد سفید: ۳ لیوان
شکر: ۱ لیوان
روغن: نصف لیوان
آب: سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا شکر را در آب حل کنید.
حتماً بخوانید:
گام 2 در یک ظرف جداگانه مواد آرد، بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین را ریخته و مخلوط کنید.
گام 3 سپس روغن را اضافه و بعد مخلوط شکر را کم کم به مواد اضافه و هم بزنید.
گام 4 مخلوط کلوچه را خوب ورز دهید تا به دست نچسبد.
گام 5 روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
گام 6 سپس خمیر را بر روی سطح صاف که چرب کردید، پهن کرده و صاف کنید.
گام 7 خمیر کلوچه را در اندازه های مورد نظر برش دهید و در سینی فر چرب شده بچینید.
گام 8 فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
گام 9 سپس کلوچه ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.