جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
روش تهیه پای میوه_6584e0ba1b8be.jpeg
روش تهیه پای میوه_6584e0ba1b8be.jpeg

روش تهیه پای میوه

سرفصل های این مقاله

روش تهیه پای میوه

روش تهیه پای میوه

خیلی راحت و خوب شده بود البته من با سیب درست کردم ولی میشه هر نوع مربا یا مارمالاد دلخواه درست کرد

من با 1/2 خمیر درست کردم(البته با شکر بیشتر چون برای شیرینی میخواستم)

وقتی عمل اومد پفش رو خوابوندم و روی سطح صاف با وردنه پهن کردم وبا قالب گرد سایز دلخواهم قالب زدم

حالا با قالب سایز کوچکتر از اولی توش رو قالب زدم مثل عکس بعد 2تا سیب رنده درشت شده+2قاشق پر پر پودر قند +1ق س پر پر پودر دارچین

مخلوط کردم(میتونید سیب رو خورد کنید اگر مدل رنده رو نمیپسندید) حالا در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده خمیر سایز کوچک را گذاشته

و مواد دلخواه خود را با قاشق روی خمیر گذاشته و خمیر سایز بزرگ تر را مطابق عکس (مهرانه جون روز منو )دور انگشت پیچ داده

و روی خمیر کوچک و سیب ها گذاشته و با نوک انگشت کمی حالت داده و کمی به خمیر پایین چسبانده و بامخلوط (تخم مرغ1/2عدد+زعفران+شیر1ق پر)رومال کرده

و در فر گرم 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا30 دقیقه تا پخته و طلایی بشن و بعد پخت میشه پودر قند رویش الک کنید من که خیلی میدوستمش خوشمزه وخوش عطر بود

منبع: سراشپز صورتی

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: