اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
روش تهیه مرغ پرتقالی مجلسی_60b4f1aa229f2.jpeg
روش تهیه مرغ پرتقالی مجلسی_60b4f1aa229f2.jpeg

روش تهیه مرغ پرتقالی مجلسی

مرغ پرتقالی یکی از جدیدترین و تکرار نشدنی ترین طعم های است که پیشنهاد می کنیم حتماً یک بار آن را امتحان کنید. ترکیب مرغ سرخ شده و پرتقال یک میکس عالی است که در عین طروات، طعمی دل چسب را مهمان سفره شما می کند.
از آن حا که پخت مرغ یکی از برنامه های روتین کدبانوهای عزیز است، پیشنهاد می کنم روش پخت مرغ پرتقالی را حتماً فرا گیرید و به عنوان یکی از روش های منحصربه فرد پخت مرغ از آن استفاده کنید. میکسی از یک غذای جدید که گزینه ای بسیار مناسب برای میزبانی شما در اثر مهمانی ها خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی

  • سینه مرغ یا فیله مرغ ۲ عدد
  • آب پرتقال ۳ لیوان
  • پیاز ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرن
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • آبلیمو یا شکر به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ پرتقالی

  • مرغ ها را شسته و به تکه ها دلخواه خرد کنید سپس با نمک و زعفران و فلفل سیاه و کمی پودر سیر خوب مزه دار کنید و برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
  • پیاز را شسته و رنده ریز کنید سپس داخل قابلمه با حجم گنجایش مناسب کمی روغن به همراه کره ریخته تا داغ شود سپس پیاز ها را ریخته و در حد سبک شدن تفت می دهیم سپس تکه های مرغ مزه دار شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید در قابلمه را گذاشته اجازه دهید مرغ با آب خودش پخته شود در حین پخت زعفران دم کرده به مرغها اضافه کنید تا مرغ پرتقالی خوش رنگی داشته باشید و هرچند گاهی مرغ ها را زیر و رو کنید تا کاملا پخته شوند.
  • پرتقال ها را وسط به دو نیم کرده و با کمک آب مرکبات گیر آنها را گرفته ( دقت کنید پوست نازک روی پرتقال داخل آب پرتقال نرود تا باعث تلخی شود) سس پرتقالی حتما باید غلیظ باشد پس پالپ پرتقال ها را نیز اضافه کنید و دور نریزید وقتی مرع پخته شد آب پرتقال را اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم زیر حرارت را کم می کنیم تا آب پرتقال به خرد مرغ ها برود سپس در انتها سس را بچشید اگر نیاز بود کمی آبلیمو و اگر نه کمی شکر بنا به ذائقه خود اضافه کنید وقتی سس پرتقالی غلیظ شد مرغ پرتقالی ما حاضر است همراه با برنج کته و سالاد میل کنید. نوش جان

 مرغ پرتقالی

نکات مهم مرغ پرتقالی و گرفتن بوی زهم مرغ

  • خوراک مرغ پرتقالی را می توانید با مرغ درسته هم تهیه کنید. در این صورت ترجیحا بسته به تعداد نفرات از یک یا چند مرغ کوچک استفاده و با همین دستور پخت آن را تهیه کنید.
  • آب پرتقال را در همین مرحله ای که گفته شد اضافه کنید در غیر این صورت مرغ تلخ می شود.
  • در کشورهایی مثل یونان و ایتالیا که پخت مرغ با سس پرتقال بسیار مرسوم و محبوب است در ۱ دقیقه پایانی پخت کمی عسل به سس پرتقال اضافه
  • می کنند. این هم یک راز خوشمزگی مرغ مجلسی است.
  • وقتی پرتقال را آب می گیرید همراه با آن مقداری از پالپ پرتقال هم همراه آن باشد تا سس به غلظت مناسبی برسد.
  • استفاده از آب پرتقال صنعتی توصیه نمی شود چون عطر و رایحه آب پرتقال طبیعی را ندارد.
  • طرز تهیه بلدرچین، بوقلمون، اردک یا هر گوشت سفید دیگری با سس پرتقال به همین ترتیب و با همین دستور پخت است.
  • طرز تهیه مرغ پرتقالی در کشورهای شرق آسیا بسیار مرسوم و محبوب است.
  • اما بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببریم؟ برای گرفتن بوی زهم مرغ جهت درست کردن انواع غذا با مرغ و خوشمزه شدن آن چندین روش و فوت و فن وجود دارد. یک روش مزه دار کردن مرغ مجلسی با نمک و فلفل و زعفران است. یک روش دیگر مرینیت کردن مرغ با زردچوبه، نمک، فلفل و روغن زیتون است. تمام قسمت های مرغ را به این مواد آغشته کنید و به مدت ۲ الی سه ساعت در یخچال نگهداری کنید. سپس مرغ را با کمی رزماری، پیاز، ۱ یا دو حبه سیر، پوست پرتقال و پوست لیموترش روی شعله ملایم گاز بپزید.
  • یک روش دیگر گرفتن بوی زهم مرغ استفاده از برگ بو و هویج در آب مرغ موقع پخت آن است.
  • سیر و پیاز و فلفل دلمه ای برای گرفتن بوی زهم مرغ از قدیمی ترین ترکیبات توصیه شده هستند و یک راز خوشمزگی طرز تهیه مرغ مجلسی زعفرانی یا سرخ کرده مجلسی است.
  • اگر مرغ را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ، پیاز و سیر بپزید کاملا بوی زهم مرغ گرفته می شود. این روش به خصوص برای درست کردن زرشک پلو یا چلو مرغ مجلسی و رستورانی بسیار کارساز است.
  • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی را حتما با مرغ پرتقالی امتحان کنید. طعم آن بی نظیر می شود.
  • زنجبیل تازه و هویج هم بوی زهم یا بوی زُخم مرغ را از بین می برند.
  • *ترکیب زنجبیل تازه، سیر له شده، یک عدد فلفل سبز چرخ کرده، مقداری گشنیز و کمی زیره که همه با هم له شده اند را به مرغ شسته شده بمالید و مرغ را ۲ الی سه ساعت با آن ها مرینیت کنید.
  • *حالا که فصل پرتقال است بعد از میل کردن پرتقال پوست آن را دور نیندازید، پوست های پرتقال را خشک کنید و در یک شیشه دربسته در جای خشک و خنک نکهداری کنید. هر بار که می خواهید مرغ بپزید یک تکه پوست پرتقال خشک شده را در آب مرغ بیندازید تا بوی بد مرغ را بگیرید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *