دسته‌بندی نشده

روش تهیه شیرینی یاقوتی با ترکیب چند آرد

روش تهیه شیرینی یاقوتی

شیرینی یاقوتی برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب است. این شیرینی خوشمزه بافتی پودری شکل و طعمی نزدیک به نان برنجی دارد. حتما این شیرینی را بپزید و از طعم و بافت بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم:

کره هم دمای محیط ١٢٥ گرم (برای ماندگاری بیشتر از مارگارین و روغن لادن استفاده کردم .)
آرد سفید : ١٥٠ گرم (١ لیوان پر)
آرد برنج ٥٠ گرم (١/٣ لیوان )
نشاسته ی ذرت :٣٠ گرم (دوق س پر)
پودر قند ٦٠ گرم (١/٤ پیمانه پر)
زرده تخم مرغ : ١ عدد
پودر زنجبیل یا هل : ١ ق چ

روش تهیه شیرینی یاقوتی

طرز تهیه:

آردها را با هم مخلوط و الک کنین .
کره و یا روغن هم دمای محیط را با پودرقند یا شکر خوب بزنین تا پفکی و سفید بشه ،پودر زنجبیل یا پودر هل و زرده ی تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید ،سپس اردها را کم کم به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و مخلوط کنید و در انتها یک دور با همزن بزنید تا همه ی مواد مخلوط بشن .
خمیر رو با دست جمع کنید و داخل نایلون بذارید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید . فر را یک ربع قبل روی درجه ی ١٨٠ گازی و١٦٠ درجه ی برقی روشن کنید .

پوستر شیرینی یاقوتی

خمیر را بین دو نایلون بازکنید، خمیرپودریه و فقط باید بین دو نایلون باز کنید، به قطر ١ سانت با هر کاتری که دوست دارید ،کات کنید و داخل سینی بچینید.
سینی را داخل فر بگذارید به مدت ١٥ دقیقه. شیرینی باید سفید باشد، بعد از پخت سینی را از فر خارج کنید و تا خنک شدن کامل دست نزنید، روی شیرینی را بعد از خنک شدن شربت و یا مارمالاد بزنین و روشو پودر پسته بپاشید. این شیرینی خیلی خوشمزه می باشد.

نکته : برای اینکه پسته روی شیرینی بچسبد با قلم مو شربت بزنید .

منبع : خانه آشپزی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا