اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
روش تهیه ساندویچ گوشت_6145da0c73c75.jpeg
روش تهیه ساندویچ گوشت_6145da0c73c75.jpeg

روش تهیه ساندویچ گوشت

روش تهیه ساندویچ گوشت

روش تهیه ساندویچ گوشت

طرز تهیه:

توی تابه روغن ریختم (روغن زیتون)
بعد پودرپیاز+پودرسیر+پودر پاپریکا+نمک+فلفل+کمی دارچین+هات سس+سس کچاپ

وکمی تف دادم بعد قارچ ورقه شده+فلفل دلمه ای ریختم و تف دادم بعد گوشت پخته شده (من ماهیچه ریختم) و ریش شده رو ریختم وباز کمی تف دادم+کمی هویچ خورد شده

حالا گاز رو خاموش کردم و پنیر پیتزا روش پاشیدم و درش رو بستم تا با حرارت خود تابه آب بشه و با سس فراوان میل شد .

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *