دسته‌بندی نشده

روش تهیه ساندویچ گوشت

روش تهیه ساندویچ گوشت

روش تهیه ساندویچ گوشت

طرز تهیه:

توی تابه روغن ریختم (روغن زیتون)
بعد پودرپیاز+پودرسیر+پودر پاپریکا+نمک+فلفل+کمی دارچین+هات سس+سس کچاپ

وکمی تف دادم بعد قارچ ورقه شده+فلفل دلمه ای ریختم و تف دادم بعد گوشت پخته شده (من ماهیچه ریختم) و ریش شده رو ریختم وباز کمی تف دادم+کمی هویچ خورد شده

حالا گاز رو خاموش کردم و پنیر پیتزا روش پاشیدم و درش رو بستم تا با حرارت خود تابه آب بشه و با سس فراوان میل شد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا