روش تهیه ساندویچ فرانسوی کروک موسیو
روش تهیه ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو
این ساندویچ معمولاً در فر یا تابه پخته می شود و یک میان وعده یا وعده غذایی خوشمزه و رضایت بخش است. برای آ موزش این ساندویچ خوشمزه با ما همراه شوید.
مواد لازم: | میزان مورد نیاز: |
---|---|
نان تست | 4 عدد |
ژامبون | 4 ورق |
پنیر گودا (یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید) | 4 برش |
شیر | 1/2 فنجان |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
در یک ماهیتابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.
آرد را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا قهوه ای شود.
شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مزه دار شود.
روی هر تکه نان، یک ورق ژامبون و یک تکه پنیر قرار دهید.
نان های آماده شده را با سس بشامل بپوشانید.
نان های آماده شده را در یک ظرف فر قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود و سس طلایی شود، بپزید.
کروک موسیوهای آماده شده را از فر خارج کنید و سرو کنید.
نکات تکمیلی جهت تهیه ساندویچ کوروک موسیوو
برای یک طعم غنی تر، می توانید کمی پنیر پارمزان رنده شده را به سس بشامل اضافه کنید.
اگر فر ندارید، می توانید کروک موسیو را در تابه نیز بپزید. در این صورت، تابه را روی حرارت متوسط ذوب کنید و کروک موسیوهای آماده شده را در آن قرار دهید. هر طرف را به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود و سس طلایی شود، بپزید.