دسته‌بندی نشده

روش تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون مرحله به مرحله

رول سوخاری مرغ و ژامبون

رول سوخاری مرغ و ژامبون چه در ظاهر و چه در باطن جذاب است و بدون شک زودتر از هر غذای دیگری که سر میز گذاشته شده باشد تمام می‌شود ! برای تهیه این غذا با دلگرم همراه باشید .

آموزش تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

مواد لازم برای تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

  • فیله مرغ 3 عدد
  • ژامبون 3 ورقه
  • پنیر چدار 3 ورقه
  • تخم مرغ (کمی زده شده) یک عدد
  • پودر سوخاری 2 پیمانه
  • روغن برای سرخ کردن
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
  • سیر (له شده) 2 حبه
  • پاپریکا به مقدار لازم

مراحل تهیه رول سوخاری

  1. گوشت‌کوب رو روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند.
  2. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
  3. روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید.
  4. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
  5. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی ساندویچ میکر مرغ

طرز تهیه ی خورش مرغ با کاری غذای محبوب هندی ها

طرز تهیه خوراک سینه ی مرغ با طعم سیر غذای رژیمی

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا