دستهبندی نشده
روش تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون مرحله به مرحله
رول سوخاری مرغ و ژامبون
رول سوخاری مرغ و ژامبون چه در ظاهر و چه در باطن جذاب است و بدون شک زودتر از هر غذای دیگری که سر میز گذاشته شده باشد تمام میشود ! برای تهیه این غذا با دلگرم همراه باشید .
آموزش تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
مواد لازم برای تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
- فیله مرغ 3 عدد
- ژامبون 3 ورقه
- پنیر چدار 3 ورقه
- تخم مرغ (کمی زده شده) یک عدد
- پودر سوخاری 2 پیمانه
- روغن برای سرخ کردن
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
- سیر (له شده) 2 حبه
- پاپریکا به مقدار لازم
مراحل تهیه رول سوخاری
- گوشتکوب رو روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند.
- سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
- روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید.
- رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
- سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی خورش مرغ با کاری غذای محبوب هندی ها
طرز تهیه خوراک سینه ی مرغ با طعم سیر غذای رژیمی
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی