روش تهیه دلمه خیار خوش طعم و عالی

روش تهیه دلمه خیار خوش طعم و عالی

روش تهیه دلمه خیار خوش طعم و عالی 

دلمه خیار را با روش متفاوتی طبخ می کنیم. مواد اصلی این غذا خیار و گوشت هستند که با هم طعم عالی را بوجود می آورند. 

 

مواد لازم برای دلمه خیار :

 خیار سالادی 9 عدد
 گوشت چرخ کرده1 پیمانه 
 رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری 
فلفل قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری  
نمک1/5 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
سیر3 حبه خرد شده
بلغور2 قاشق غذاخوری
برنج دانه گرد1 پیمانه سرخالی
کره100 گرم
* شوید خشک و نعنا و پیازچهاز هر کدام به میزان دلخواه

 

* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه (من از هر کدوم 1 قاشق غذاخوری ریختم)

سپند جام

 

طرز تهیه دلمه خیار :

ابتدا خیارها را شسته و داخل آن ها را با وسیله ای که داخل تصویر می بینید خالی می کنیم.پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت داده و کمی زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی شود گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزیهای خشک راو اضافه کرده

 

و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیارها را با این مواد پر کنید و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.

 

نکته برای تهیه دلمه خیار :

اگر ترش مزه دوست دارید می توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیارها می ریزید. سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید و صاف کرده و ته نشین که شد + 1 قاشق رب گوجه روی آن بریزید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خیلی خوشمزه است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا