اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
روش تهیه اشترودل با مرغ_60b4ef2d4d96a.jpeg
روش تهیه اشترودل با مرغ_60b4ef2d4d96a.jpeg

روش تهیه اشترودل با مرغ

اشترودل در واقع نوعی شیرینی اتریشی است که با مواد شیرین مثل شکلات یا سیب پر میشود اما میتوان آن را با مواد مختلف مثل مرغ یا گوشت یا سبزیجات نیز آماده کرد. اشترودل مرغ و قارچ یک غذای بین المللی و پرطرفدار است که میتواند یک غذای فانتزی برای یکی از وعده های غذایی باشد و یا به عنوان پیش غذا برای مهمانی ها آماده شود. اگر اشترودل را در سایز کوچک آماد کنید میتوانید به عنوان فینگرفود هم سرو کنید. این غذای خوشمزه بسیار مورد علاقه بچه هاست و میتوانید آن را به همراه سس کچاپ و انواع سبزیجات سرو کنید.

طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ

  • سینه مرغ: یک عدد متوسط مکعبی خرد شده به اندازه حبه قند
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • قارچ: ۲۵۰ گرم (اختیاری)
  • جعفری ساطوری خرد شده: به مقدار دلخواه
  • ادویه شامل: زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر و آویشن: به مقدار دلخواه
  • زرده تخم مرغ:۱ عدد برای رومال

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. برای درست کردن اشترودل مرغ و قارچ (قارج را هم می توانید حذف کنید) ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند سینه مرغ را که به اندازه حبه قند و مکعبی خرد کرده اید اضافه کنید و تفت دهید. رنگ مرغ که عوض شد ادویه جات را اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه ها گرفته شود. سپس درب ماهیتابه را بگذارید تا مرغ با آب خودش بپزد و نرم شود.وقتی تکه های مرغ نرم شدند قارچ و فلفل دلمه ای را هم اضافه کنید و تفت دهید. صبر کنید تا آب قارچ خوب گرفته شود. اضافه کردن رب گوجه فرنگی در این مرحله اختیاری است. می توانید اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود یا اصلا رب را حذف کنید.خمیر جادویی را که آماده کرده اید به اندازه دلخواه چانه بگیرید. خمیر را به شکل مستطیل در بیاورید و مایه اشترودل مرغ و قارچ را همراه با پنیر پیتزا در وسط خمیر بریزید و دو طرف خمیر را مثل عکس برش بزنید و طرف برش خورده خمیر را روی مواد می گذاریم تا کاملا خمیر روی مواد را بپوشاند.

 اشترودل مرغ و قارچ

نکات و فوت و فن های اشترودل مرغ

  • می توان مرغ را با پیاز و برگ بو جداگانه پخت و ریش ریش کرده و اضافه کنیم.
  • با حذف پنیر اشترودل رژیمی تری خواهید داشت.
  • زیاد قرار دادن اشترودل ها در فر باعث خشک شدن آن می شود.
  • بعد اینکه از فر خارج کردید احساس کردید کمی خشک است بلافاصله آن را داخل دستمال پیچیده تا نرم شود.
  • حتما مواد میانی خنک باشد سپس روی خمیر بگذارید.
  • رب گوجه قابل حذف است.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *