روشی ساده و پرطرفدار جهت تهیه کیک نارنگی تابه ای
طرز تهیه کیک نارنگی تابه ای بسیار لذیذ
کیک نارنگی درست کردم اونم تابه ای. خودم اولین بار بود امتحان کردم مزه اش فوقالعاده است. بنظرم از پرتقالی هم خوشمزه تره.
بافت عالی و پنبه ای و پف عالی! خودتون بافت و پفش رو ببینید قضاوت کنید در کل بینهایت ازش راضی بودم چه از مزه چه از عطرش. برای دیدن این آموزش با دلگرم همراه شوید.
آموزشی جدید جهت تهیه کیک نارنگی تابه ای در منزل
کیک نارنگی از کیک های خوشمزه و خوش طعم می باشد و طرفداران خاصی دارد. این کیک را به دلیل اینکه در پخت آن از نارنگی استفاده می شود بیشتر در فصل سرد سال که نارنگی در بازار موجود می باشد درست می کنند.
اگر تا به حال کیک نارنگی نخورده اید پیشنهاد می کنم حتما برای یکبار هم که شده طعم ویژه آن را امتحان کنید. شما می توانید کیک نارنگی را به عنوان یک عصرانه و یا صبحانه خوب میل کنید.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک نارنگی آشنایی ندارید ما در این آموزش طرز تهیه و مواد لازم کیک نارنگی را آماده کرده ایم که شما با این آموزش شیرینی پزی می توانید کیک نارنگی خوشمزه و عالی درست کنید.
دستور کیک نارنگی تابه ای رو براتون می گم تا درست کنید و لذت ببرید..
دوستان این کیک رو من تو تابه دو طرفه درست کردم واشر رو هم باید دربیارید اگه ندارید میتونید تو تابه معمولی هم درست کنید فقط دمکنی رو دربش بزارید. توی فر هم میتونید با دمای صدوهشتاد درجه بپزید.
مواد لازم برای تهیه کیک نارنگی تابه ای
- تخم مرغ : سه عدد
- شکر : یک پیمانه
- آرد : دو پیمانه
- بکینکپودر : دو ق م
- وانیل : یک چهارم ق چ
- روغن مایع: نصف پیمانه
- آب نارنگی : دو سوم پیمانه
- رنده پوست نارنگی ( فقط رویه پوست) یک ق م .
طرز تهیه کیک نارنگی تابه ای:
تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست نارنگی رو با همزن بزنید تا حسابی کشدار و حجیم بشه
بعد روغن و آب نارنگی رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید
در آخر آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردید اضافه کنید و مخلوط کنید
کف تابه رو دو لایه کاغذ روغنی بزارید. و همه جارو چرب کنید بعد مواد کیک رو روش بریزد و سرش رو ببندید ، شعله رو متوسط رو به کم میزان کنید و شعله پخش کن بزارید.
بعد تابه رو روش بزارید و اجازه بدید بپزه من معمولا کیکم نیم ساعت تا سی و پنج دقیقه آماده است یا خلال چک کنید برای فر هم حدود چهل دقیقه .
اگر دوست دارید روی کیک هم طلایی بشه بعد پخت تابه رو برگردونید و بزارید روی شعله اون سمتش هم طلایی بشه
اگه مثل من دوست دارید آب نارنگی رو که گرفتید، تفاله هاش یا گوشت میوه رو همراه با آبش به کیک اضافه کنید هم خوشرنگ میشه هم رگه هاش توی کیک خوشگله
طرز تهیه کیک نارنگی در فر
مواد لازم :
- آرد 2 فنجان
- تخم مرغ متوسط 2 عدد
- شیر 1/3 فنجان
- شکر 1 فنجان
- نارنگی بزرگ 2 عدد
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- بکینگپودر 1 قاشق چایخوری
- روغن مایع 1/2 فنجان
دستور تهیه کیک نارنگی در فر
فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
نارنگیها را به صورت افقی برش زده و آب آنها را بگیرید.
آرد و بکینگ پودر را در بشقابی ریخته و مخلوط کنید، سپس ۳ بار الک کنید.
تخم مرغها را در کاسهای بشکنید، شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع، آب نارنگی و شیر را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
همزن را کنار گذاشته، آرد را کم کم به مخلوط فوق افزوده و با لیسک (وسیلهای برای هم زدن) از یک جهت به آرامی هم بزنید (فولد کنید).
قالب مورد نظر برای تهیه کیک را با کره کمی چرب کنید، آرد بپاشید و مایه کیک را در آن بریزید.
قالب را به مدت ۳۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید گذاشته تا کیک بپزد.
کیک نارنگی را پس از پختن روی سیمی توری قرار دهید تا خنک شود، سپس با پودر قند یا خامه قنادی تزیین کنید.
طرز تهیه کیک ماست و نارنگی
مواد لازم :
- آرد یک و نیم پیمانه
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- شکر یک پیمانه
- قسمت نارنجی پوست نارنگی رنده شده یک قاشق غذاخوری
- ماست یونانی سه چهارم پیمانه
- روغن گیاهی نصف پیمانه
- آب نارنگی تازه یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- پودر قند برای تزئین
طرز تهیه کیک ماست نارنگی
دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. قالب فر را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید و آرد اضافی را بتکانید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه ترکیب کنید.
با انگشت پوست نارنگی های رنده شده را در یک کاسه بزرگ به شکر بمالید تا شکر مرطوب شود.
ماست، روغن، آب نارنگی، تخم مرغ و وانیل را به مخلوط شکر نارنگی اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود.
مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که ترکیب شوند.
خمیر را در قالب بریزید و آن را کاملا پخش کنید.
به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید، بپزید.
اجازه دهید کیک به مدت ۱۲ دقیقه سرد شود. کیک را از قالب درآورد و اجازه دهید کاملا خنک شود.
روی آن را با پودر قند تزئین کنید.
بیشتر بخوانید :
کیک نارنگی : ۴ روش جهت تهیه کیک نارنگی خوشمزه