رسپی تهیه کوفته برنجی
کوفته برنجی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
کوفته برنجی
مواد لازم برای 6 الی8 نفر
گوشت چرخکرده نیم کیلو
برنج صد گرم
آرد نخودچی صد گرم
لپه صد گرم
تخم مرغ سه عدد
سبزی کوفته ( تره،جعفری،شود،مرزه،نعناع،ترخان) نیم کیلو
اگر در زمستان بعضی از این سبزی های معطر نبود به ازای هرکدام یک قاشق غذا خوری از سبزی خشک استفاده کنید
نمک و فلفل زرد چوبه به میزان لازم
پیاز سه عدد متوسط
رب گوجه فرنگی دوقاشق غذا خوری
مواد میانی کوفته دلخواه
میتونه آلو یا پیازداغ و زرشک و گردو باشه
طرز تهیه
ابتدا سبزیها را پاک ، شسته و ریز خرد کنید و کنار بگذارید برنج را شسته و با کمی آب بگذارید بپزد تا کمی نرم شود و در صافی بریزید تا خنک شود
لپه را هم جداگانه بپزید و در صافی بریزید تا خنک شود .ظرف مناسبی در نظر بگیرید و گوشت و آرد نخودچی و نمک و فلفل و تخم مرغها را خوب با هم مخلوط کنید ورز بدهید سبزیهای خرد شده را اضافه کنید و باز خوب مخلوط و مالش بدهید تا حسابی کش پیدا کند و بگذارید داخل یخچال تا خنک بشود
پیازها را ریز خرد کنید و در روغن درون قابلمهای سرخ کنید بعد بهش زردچوبه و رب گوجه اضافه کنید و تفت بدید و کمی آب بریزید تا جوش بیاید
مایه کوفته را از یخچال خارج کنید و گلولههای به اندازه پرتغال جدا کنید و در دستتان فرم دهید و گردش کنید اگر برای وسط کوفته چیزی در نظر گرفتهاید بگذار وسط کوفته بعد ببندید و گردش کنید و آروم بگذارید داخل آب در حال جوش و حرارت را کم کنید
در صورت تمایل مقدار کمی دارچین به آب کوفته اضافه کنید و برای ترش شدن مزهی آب کوفته از آبلیمو و یا آب نارنج هم به مقدار کم میتونید استفاده کنید .چهل و پنج دقیقه زمان برای طبخ کافیست
اگر آب کوفتهی بیشتری میخواهید میتونید در حین پختن بهش آبجوش اضافه کنید
نوش جانتان
منبع: دلگرم