اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
دستور پخت کیک آناناس با طعم و مزه بسیار ایده آل_۵fd881d7168f4.jpeg

دستور پخت کیک آناناس با طعم و مزه بسیار ایده آل

آناناس میوه ای خوش طعم است که می توانید از این میوه گرمسیری برای پخت کیک استفاده کنید. در  دستور ساخت کیک آناناس از نارگیل و کمپوت آناناس و شیر و کره و آرد و شکر و تخم مرغ و وانیل و جوش شیرین و بیکینگ پودر استفاده می شود که این کیک به دلیل داشتن آناناس و نارگیل طعمی فوق العاده دارد.

اغلب افراد علاقه زیادی به خوردن کیک های میوه ای دارند کیک آناناس و کیک سیب و کیک انار از انواع کیک های میوه ای هستند که بهتر است برای تنوع بیشتر این کیک ها را در منزل بپزید.

دستور پخت کیک آناناس

مواد لازم

  • شیر : یک پیمانه ( می توانید از ۳/۴ پیمانه شیر و ۱/۴ پیمانه آب آناناس نیز استفاده کنید)
  • شکر : یک پیمانه
  • کره : ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ درشت : سه عدد
  • پودر نارگیل : ۱/۲ پیمانه
  • جوش شیرین : یک قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
  • تکه های کمپوت آناناس : به میزان لازم
  • آرد : دو پیمانه
  • وانیل : ۱.۵ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک آناناس در منزل

برای پخت کیک آناناس ابتدا همه مواد کیک را در دمای محیط قرار دهید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا داغ شود سپس در ته قالب کیک ۲۳ سانتی کاغذ روغنی بیندازید می توانید به جای استفاده از کاغذ روغنی قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید.

در مرحله بعد کره را در ظرف مناسبی بریزید و شکر را به کره اضافه کنید سپس مخلوط این مواد را به کمک همزن هم بزنید توجه داشته باشید که کره باید نرم شده باشد تا به راحتی با شکر مخلوط شود.

مخلوط کره و شکر

تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مایه کیک را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید.

اضافه کردن تخم مرغ به مایه کیک

نوشته های مشابه

 وانیل را به مایه کیک اضافه کرده و شیر را هم در سه مرحله به مایه کیک آناناسی بیفزایید.

اضافه کردن شیر به مایه کیک
در این مرحله از پخت کیک آناناسی آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کنید.

الک کردن آرد و بیکینگ پودر

سپس مخلوط آرد به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه نمایید و با دور کند همزن آرد را با بقیه مواد کیک مخلوط نمایید.

اضافه کردن آرد به مایه کیک آناناس

پودر نارگیل را به مخلوط مواد کیک بیفزایید می توانید در این مرحله برای خوش طعم شدن کیک آناناس مقداری زعفران نیز به مایه کیک اضافه کنید.

اضفه کردن پودر نارگیل به مایه کیک
در مرحله آخر دستور پخت کیک آناناس مایه آماده شده کیک را در قالبی که از قبل آماده کرده اید بریزید.

ریختن مایه کیک آناناس در قالب فر

آناناس ها روی مایه کیک به صورت مرتب بچینید.

چیدن برش های آناناس روی مایه کیک

قالب کیک را ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید بعد از مدت زمان ذکر شده می توانید برای اینکه از پخت کامل کیک مطمئن شوید یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید اگر خلال دندان موقع خارج شدن از کیک تمیز باشد کیک آماده است.

طرز تهیه کیک آناناس خوش طعم و خوشمزه کیک آناناس خوش طعم

در طرز تهیه کیک آناناس بعد از اینکه کیک به خوبی پخته شد اجازه دهید سرد شود سپس آن را در ظرف مناسبی قرار دهید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت کیک ها با طعم متنوع به بخش انواع کیک مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع : آرگا

برچسب :
انواع کیک

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

eskisehir escort - trbet.vip - cratosslot