دستهبندی نشده
دستور پخت مرغ تریاکی خوراک خوشمزه و بی نظیر
مرغ با سس تریاکی (چیکن تریاکی)
اسم بعضی غذاها غلطانداز است و ممکن است شما فکر کنید تهیۀ این غذا زمانبر و پرهزینه است. مرغ تریاکی یکی از همین غذاهاست. این غذا یکی از لذیذترین غذاهایی است که میتوان با گوشت مرغ پخت. طرز طبخ این مدل مرغ بسیار ساده است و مواد اولیۀ آن هم در دسترس است. با دلگرم همراه شوید.
آشپزی با مرغ _ سادهترین روش پخت مرغ تریاکی
مواد لازم برای پخت مرغ تریاکی
- سینه مرغ بدون استخوان خردشده: سه عدد
- آرد: نصف پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- سس سویا: یکچهارم پیمانه
- شکر قهوهای: یکچهارم پیمانه
- کنجد: دو قاشق چایخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
روش طبخ مرغ تریاکی
- سینۀ مرغ بدون استخوان را خرد کنید. تکههای مرغ نه کوچک نه بزرگ باشند. در ظرفی دردار آردتان را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
- تکههای مرغ را در این ظرف بریزید و درش را ببندید. ظرف را خوب تکان دهید تا مرغها کاملاً با آرد مزهدارشده مخلوط شوند.
- تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید کمی روغن در آن بریزید و مرغهای آردی را در آن سرخ کنید. سرخشدن مرغها تقریباً هشت دقیقه طول میکشد.
- وقتی مرغها طلایی-قهوهای شدند آنها را از تابه بیرون بیاورید.
- سس سویا را در همین تابه بریزید و شکر قهوهای و کنجد را به آن اضافه کنید. کمی فلفل سیاه در سس بریزید. حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید و مرغهای سرخشده را در این سس بریزید و با آن تفت دهید.
- شعله را بیشتر کنید تا سس غلیظ شود و به خورد مرغ برود.
- بعد از پنج دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و مرغ تریاکی را در ظرف مناسب سرو کنید. میتوانید این مرغ را همراه با پلو یا سالاد سرو کنید.
- به همین راحتی شما یک مرغ با طعم جدید مهیا کردید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی