دستهبندی نشده
دستور پخت سمبوسه هندی با ماهی مرحله به مرحله تند و خوشمزه
طرز تهیه سمبوسه هندی با ماهی چیست؟
غذاهای هندی به دلیل تند بودن محبوبیت خاص خودشان را دارند . برای آموزش این سمبوسه ی تند و خوشمزه با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه هندی
- ماهی خرد شده : 300گرم
- سیب زمینی متوسط آب پز شده :3 عدد
- گشنیز تازه خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
- پیاز خرد شده : یک عدد
- پودر زیره : یک قاشق مربا خوری
- پودر سیر : یک قاشق چایخوری
- فلفل قرمز : به میزان لازم
- شنبلیله خشک : 2 قاشق مربا خوری
- نمک و زردچوبه : میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
- نان لواش : 4-5 ورق
دستور پخت سمبوسه هندی با ماهی
- درون تابه کمی روغن بریزد و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید.
- سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت دهید.
- سیب زمینی پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
- مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید.
- برای این کار باید نان را به صورت مستطیلهای بلند ببرید.
نکات تکمیلی در مورد سمبوسه
- سمبوسه جزو غذاهای دانشجویی میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
- سمبوسه را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی