دسته‌بندی نشده

دستور پخت سمبوسه هندی با ماهی مرحله به مرحله تند و خوشمزه

طرز تهیه سمبوسه هندی با ماهی چیست؟

غذاهای هندی به دلیل تند بودن محبوبیت خاص خودشان را دارند . برای آموزش این سمبوسه ی تند و خوشمزه با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه هندی

  • ماهی خرد شده : 300گرم
  • سیب زمینی متوسط آب پز شده :3 عدد
  • گشنیز تازه خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده : یک عدد
  • پودر زیره : یک قاشق مربا خوری
  • پودر سیر : یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز : به میزان لازم
  • شنبلیله خشک : 2 قاشق مربا خوری
  • نمک و زردچوبه : میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
  • نان لواش : 4-5 ورق

دستور پخت سمبوسه هندی با ماهی

  1. درون تابه کمی روغن بریزد و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید.
  2. سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت دهید.
  3. سیب زمینی پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
  4. مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید.
  5. برای این کار باید نان را به صورت مستطیل‌های بلند ببرید.

نکات تکمیلی در مورد سمبوسه

  • سمبوسه جزو غذاهای دانشجویی میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
  • سمبوسه را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا