دسته‌بندی نشده

دستور پخت دوپیازه میگو غذای محبوب بوشهری + روش پاک کردن میگو

طرز تهیه دوپیازه میگو غذای محبوب رستوران های ایرانی

میگو به عنوان گوشت سفید برای افرادی که محدودیت مصرف گوشت قرمز دارند ، مانند بیماران قلبیعروقی یا دیابتی ، جایگزین مناسبی می باشد. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه دو پیازه میگو یک غذای دریایی

مواد لازم برای تهیه دوپیازه میگو بوشهری

  • میگو 500 گرم
  • پیاز داغ 1/2 لیوان
  • سیر 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی پخته شده مکعبی خرد شده 1 لیوان
  • آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • سس تارتار 2 قاشق غذاخوری
  • آب پیاز 1/2 لیوان
  • سرکه 1 قاشق مرباخوری
  • سس فلفل 1 قاشق مرباخوری
  • زعفران آب شده به میزان لازم
  • زردچوبه، دارچین، زنجبیل از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهری

  1. در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و پیاز داغ و سیر سرخ شده را به آن اضافه کنید.
  2. میگوها را پس از تمیز کردن و شستن حداقل یک ساعت در پیاز قرار دهید تا بوی بد آن از بین برود.
  3. سپس میگو را در داخل پیاز داغ و سیر تفت دهید.
  4. رب را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس آبلیمو و ادویه ها را به آن اضافه کنید.
  5. سیب زمینی را نیم پز کرده، به صورت قطعات مکعبی (بند انگشتی) خرد کنید و سپس جداگانه در روغن سرخ کنید.
  6. سیب زمینی سرخ شده را به میگوها اضافه کنید.
  7. در ظرفی نصف لیوان آب پیاز ریخته، سس تارتار، آبلیمو، سرکه، زعفران آب شده، سس گوجه فرنگی و سس فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  8. سس حاصل را به میگو و سیب زمینی اضافه کرده و هم بزنید.
  9. 15 دقیقه فرصت دهید تا میگوها پخته و غذا آماده شود.
  10. دوپیازه میگو را در ظرف مناسب بکشید و با نان یا برنج نوش جان کنید.

روش پاک کردن میگو

  • ابتدا پوست روی میگو را بردارید، این کار را به راحتی با دست و بدون استفاده از چاقو می‌توان انجام داد.
  • سپس سر و دم میگو را با چاقو ببرید تا به صورت فیله در آید.
  • میگو را به گونه‌ای که انحنای آن به سمت شما باشد در دست گرفته و با چاقو یک برش سطحی روی کمر آن ایجاد کنید. مراقب باشید برش به اندازه‌ای عمیق نباشد که میگو له شود.
  • برش را کمی با دست باز کنید تا رگ پشت میگو مشخص شود و سپس با نوک چاقو آن را به آرامی خارج کنید.
  • پس از پاک کردن، آن را شسته و در آبکش قرار دهید تا خشک شود.

روشی برای گرفتن بوی میگو

  1. مقداری آب را در ظرفی به جوش آورده و به آن یک عدد پیاز خرد شده، چند حبه سیر، کمی آبلیمو و برگ بو اضافه کنید و سپس میگو را در آن بریزید.
  2. پس از چند ثانیه، وقتی میگو چند جوش زد آن را آبکش کنید.
  3. نکته مهمی که در این روش وجود دارد این است که میگو نباید خیلی بپزد، زیرا میگو بر خلاف بافت نرمی که دارد وقتی آپز شود خیلی سفت می شود، بنابراین در حد چند جوش و زمانی که رنگ میگو تغییر کرد آن را آبکش کنید و به روش دلخواه در سس مورد نظر طبخ کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا