دستور طبخ ریزوتو غذا معروف کشور ایتالیا
ریزوتو غذا معروف کشور ایتالیا
ریزوتو یا ریسوتو یکی از غذاهای معروف کشور ایتالیاست که ماده اصلی آن برنج است و اغلب از عصاره گوشت در تهیه آن استفاده میشود.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
برنج | ۴۰۰ گرم |
آب گوشت | ۱ تا ۲ لیتر |
کره | 50 گرم |
پنیر پارمزان | ۱۱۵ گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | دلخواه |
جعفری، ریحان یا پیازچه | برای تزئین |
طرز تهیه :
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار بدهید و ۲ قاشق غذاخوری کره را آب کنید. پیاز را نگینی ریز خرد کرده و اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه تفت بدهید تا نرم شود. سیر را رنده کرده و اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه با هم زدن تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
برنج را از قبل خیس کنید. سپس به مواد داخل تابه اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید تا برنج تفت بخورد. کمی نمک و فلفل اضافه کنید. یک لیوان آبگوشت به مخلوط اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه بدهید نیم ساعت با حرارت پایین بپزد.
وقتی آبگوشت کشیده شد مجددا آبگوشت اضافه کنید و اجازه بدهید برای ۲۰ دقیقه دیگر بپزد. تا زمانی که آبگوشت به خورد برنج برود و برنج به خوبی نرم شود. درون یک بشقاب سرو کنید و روی آن پنیر پارمزان و جعفری خرده شده یا پیازچه خرد شده یا ریحان بریزید. نوش جان
نکات لازم جهت تهیه ریزوتو
در تمام مراحل پخت برای بهتر شدن غذا بهتر است مدام برنج را هم بزنید.
اگر آبگوشت ندارید از آب مرغ یا سبزیجات یا عصاره آنها استفاده کنید.
به دلخواه میتوانید از قارچ خرد شده، نخود فرنگی، کرفس، مرغ یا گوشت استفاده کنید.
منبع : مجله آشپزها