دسته‌بندی نشده

دستور تهیه کیک خیس شکلاتی با سس شکلات مرحله به مرحله (تصویری)

کیک خیس شکلاتی با سس شکلاتی

دوستان خوبم ، بیایید با هم یک کیک شکلاتی خوشمزه در خونه درست کنیم. کیک شکلاتی از اون کیک هاییه که بزرگ و کوچیک دوستش دارند و از خوردنش کنار چایی یا قهوه لذت می‌برند و به خاطر سس دابل شکلاتی اش ، رنگ و طعم فوق العاده ای داره کیک مون. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.

کیک خیس شکلاتی

مواد لازم جهت تهیه کیک خیس شکلاتی :

3 تخم مرغ 1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
1لیوان روغن مایع
4 قاشق غذاخوری کاکائو
½/1 لیوان آرد
یک پاکت بیکینگ پودر
یک پاکت وانیل شکری

مواد کیک شکلاتی

برای تهیه سس :

1 لیوان شیر 1 لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری کاکائو
کمی کمتر از یک قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با سس شکلاتی :

ابتدا تخم مرغ ها و شکر را خیلی خوب هم میزنیم تا رنگش روشن و کف دار شود .

شیر و روغن و وانیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم .

طرز تهیه کیک خیس با سس شکلات

سپس آرد و کاکائو و آرد را که قبلا با هم الک کرده ایم ، به مواد قبلی اضافه میکنیم و به آرامی فقط در حدی که موادمون با هم مخلوط بشوند ، هم میزنیم .

مایه کیک را در یک ظرف پیرکس ( بورجام ) میریزیم و در فری که با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده بودیم ، به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار می‌دهیم .

با یک خلال دندان چوبی کیک مون رو تست می کنیم و بعد از پختن از فر بیرون می آوریم و می گذاریم خنک شود.

تصویر کیک شکلاتی

در این فاصله شروع میکنیم به آماده کردن سس شکلاتی مون .

تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک قابلمه ریخته و خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند و یک مایه یکنواخت و بدون گوله های آرد بدست بیاید .

روی شعله ملایم مرتب هم میزنیم تا بجوشد و اجازه می‌دهیم 3 تا 4 دقیقه بجوشد. سپس از روی شعله برداشته و صبر می کنیم تا کمی ملایم شود.

تزیین کیک خیس

کیک را در داخل ظرف پیرکس برش میزنیم و سس شکلاتی را به آرامی روی کیک می ریزیم .

به دلخواه خودتون میتوانیم با پودر نارگیل و خلال پسته یا پودر پسته یا با برش های میوه آنرا تزئین کنیم. مطمئنم که از خوردنش در کنار چایی عصرونه تون لذت خواهید برد . نوش جان…

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا