دسته‌بندی نشده

دستور تهیه و روش آماده سازی پودینگ تمشک

پودینگ تمشک خوشمزه و ایده آل

پودینگ انواع مختلفی از جمله پودینگ گلاب، پودینگ کادایف و یا پودیگ چیا دارد که پودینگ چیا هم یکی از مقوی ترین پودینگ ها به شمار می آید. اگر می خواهید با استفاده از یک پودینگ متفاوت و خوشمزه از مهمان هایتان پذیرایی کنید، پودینگ تمشک گزینه بسیار خوبی است زیرا تمشک رنگی خاص و زیبا دارد. برای تهیه پودینگ تمشک از مواد اولیه دیگری مانند شیر، شکر، وانیل و آرد هم استفاده می شود. برای آماده سازی پودینگ تمشک نیاز به زمان زیادی ندارید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
تمشک تازه یا یخ زده 200 گرم
شکر 1/2 فنجان
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شیر 1/2 فنجان

 پودینگ تمشک

طرز تهیه پودینگ تمشک:

تمشک ها را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید.
شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.
آرد برنج و نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
شیر را به آرامی به مخلوط آرد برنج اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مخلوط آرد برنج را به مخلوط تمشک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
حرارت را کم کنید و به مدت 5-7 دقیقه یا تا زمانی که پودینگ غلیظ شود، بپزید.

حتماً بخوانید:

خواص تمشک و خاصیت های بسیار تمشک

خواص تمشک و خاصیت های بسیار تمشک

خواص تمشک و خاصیت های بسیار تمشک تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به…

وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
پودینگ را در کاسه های سرو بریزید و بگذارید خنک شود.
پودینگ را با خامه، سس شکلات یا بستنی تزئین کنید و سرو کنید.

نکات طرز تهیه پودینگ تمشک

نکات طرز تهیه پودینگ تمشک

برای پودینگ تمشک خوشمزه، از تمشک های تازه استفاده کنید.
اگر از تمشک یخ زده استفاده می کنید، آنها را قبل از استفاده در دمای اتاق بگذارید تا یخ زدایی شوند.
برای غلظت بیشتر پودینگ، می توانید مقدار نشاسته ذرت را افزایش دهید.
می توانید پودینگ تمشک را با افزودن مواد دیگری مانند شکلات، وانیل، یا خرده بیسکویت به سلیقه خود تغییر دهید.

تزئینات:

خامه زده شده
سس شکلات
بستنی
میوه های تازه
پودر قند
برگ نعناع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا