دستور تهیه سالاد متفاوت با ادویه گرجی
سالاد گرجی را این طوری درست کن !
سالاد گرجی یکی از انواع سالادهای بینالمللی است که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. این سالاد به دلیل داشتن بادمجان، مرغ، گردو و سبزیجات بسیار مقوی است و میتواند جایگزین وعده غذایی اصلی باشد. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد گرجی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد گرجی
- خیار: 2 عدد
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- پیاز قرمز: 1 عدد
- گردو: 100 گرم
- سرکه: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- ادویه گرجی: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد گرجی
ابتدا خیار و گوجه فرنگی را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید.
پیاز قرمز را نیز به صورت خلالی خرد کنید.
گردوها را آسیاب کنید.
همه مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
سرکه، نمک، فلفل سیاه و ادویه گرجی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
سالاد گرجی را می توانید با نان یا به عنوان پیش غذا سرو کنید.
خواص سالاد گرجی
سالاد گرجی یک سالاد سالم و مغذی است که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. خیار و گوجه فرنگی موجود در این سالاد منبع خوبی از ویتامین C هستند. گردو نیز منبع خوبی از پروتئین، چربی های سالم و آنتی اکسیدان ها است.
نکات تکمیلی
می توانید به جای ادویه گرجی از ادویه مخلوط یا ادویه کاری نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید سالاد شما تندتر شود، می توانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.
می توانید به سالاد خود سیر رنده شده یا سبزیجات معطر مانند جعفری و ریحان نیز اضافه کنید.