اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
دستور تهیه دسر شکلاتی پاییزی پر طرفدار_61486d16cf10b.jpeg
دستور تهیه دسر شکلاتی پاییزی پر طرفدار_61486d16cf10b.jpeg

دستور تهیه دسر شکلاتی پاییزی پر طرفدار

دستور تهیه دسر شکلاتی پاییزی پر طرفدار

دستور تهیه دسر شکلاتی پاییزی پر طرفدار

طرز تهیه این دسر بسیار آسان و طعم و مزه آن بسیار بی نظیر است.

شب‌های طولانی پاییزی از راه رسیده است و شما نیاز به برنامه‌هایی برای سرگرم کردن خود دارید. اگر این برنامه‌ها یک نتیجه خوشمزه در پی داشته باشند، چه بهتر! ما برای شما پیشنهاد ویژه‌ای دارد؛ دسر مقوی شکلات شیر قهوه.

این دسر یک میان وعده بی‌نظیر است که هم می‌توانید به عنوان صبحانه سرو کنید و هم به عنوان یک پذیرایی شیک و متفاوت برای مهمانی‌های عصرانه میل کنید.

تهیه این دسر دو مرحله دارد. پس از آماده کردن ترکیب اولیه، لازم است رویه شکلات را هم آماده کرده و به آن اضافه کنید. با دارچین همراه شوید.

مواد لازم دسر :

شکلات تخته ۳۰۰ گرم
پودر شکر دو قاشق غذاخوری
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم (معادل دو قاشق غذاخوری)
بیسکوییت خرد شده پنج قاشق غذاخوری
کاکائو دو قاشق غذاخوری
قهوه یک قاشق غذاخوری
شیر خشک یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد

مواد رویه شکلات :

کاکائو یک قاشق
کره ۵۰ گرم
پودر شکر چهار قاشق غذاخوری
آب جوش پنج قاشق سوپ‌خوری
ژلاتین یک ورق
زرده تخم‌مرغ یک عدد

طرز تهیه شکلاتی پاییزی :

نوشته های مشابه

شکلات تخته را به روش بن‌ماری روی بخار، حرارت می‌دهیم تا کاملا نرم شده و به شکل مایع درآید.
کره را به پودر قند اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط می‌کنیم. پس از آن زرده تخم‌مرغ را به این ترکیب اضافه می‌کنیم.

حالا به ترتیب پودر کاکائو، پودر قهوه و شیرخشک را هم اضافه کنید. نوبت به شکلات تخته‌ای آب شده است؛ باید آن را هم به این مواد اضافه کنیم.

سپس بیسکوییت و گردو را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای این دسر بهتر است از بیسکوییت ساده (مانند ساقه طلایی) استفاده کنید. باید این بیسکوییت را کاملا خرد کرده و بعد به این مواد اضافه کنید.

این مواد را کاملا با هم ترکیب می‌کنیم تا مایع یکنواخت و غلیظی به دست بیاید. حالا این مواد را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و کاملا روی آن را صاف می‌کنیم.

طرز تهیه مواد رویۀ شکلات :

کره آب کرده و تخم مرغ را مخلوط می کنیم. ژلاتین را در آب جوش می‌خوابانیم. بعد از اینکه نرم شد، آب اضافی آن را جدا می‌کنیم و پودر قند یا پودر شکر را به آن اضافه می‌کنیم.

توجه داشته باشید که پودر قند یا پودر شکر باید کاملا با ورق ژلاتین ترکیب شود. تا پس از اضافه کردن ترکیب تخم‌مرغ و کره به آن، کاملا شفاف شده و ظاهر زیبایی به دسر شما بدهد.

حالا به سراغ ترکیب آماده شده دسر می‌رویم. کافی است این مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه کنید. روی آن را کاملا صاف کنید. می‌توانید برای تزئین این دسر بی‌نظیر از خلال پسته یا پودر گردو و … با توجه به ذائقه‌تان استفاده کنید.

روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس این ترکیب را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با یک نوشیدنی داغ میل کنید.

نکته مهم شکلاتی :

مقدار آنتی‌اکسیدان موجود در شکلات تیره،‌ هشت برابر بیشتر از توت فرنگی است.

فلاونوئیدها با تولید اکسید‌نیتریک که مسئول تعدیل هورمون‌ها در بدن هستند، به تنظیم و آرامش فشارخون کمک می‌کنند. این ترکیب همچنین حاوی سروتونین است که موجب آرامش بدن می‌شود.

گردآوري توسط : مجله دلگرم

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *