دستور تهیه تارت بستنی، دسر محبوب ایتالیایی
تارت بستنی ایتالیایی
این شیرینی ریشه در کشور ایتالیا داشته که طعم عالی و نابی را دارد. ایتالیا یکی از کشور های غنی در فرهنگ آشپزی و تغذیه است که تنوع غذایی و شیرینی های آن شامل طعم های بینظیری بوده و در سراسر دنیا دارای جایگاه مناسبی می باشند. تارت بستنی ایتالیایی نیز یکی از همین شیرینی های خوشمزه این کشور است.
مواد لازم برای خمیر: | میزان مورد نیاز : |
---|---|
آرد همه منظوره | ۱ پیمانه |
کره سرد و خرد شده | ۱/۲ پیمانه |
شکر قهوهای | ۱/۴ پیمانه |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
مواد لازم برای بستنی: | میزان مورد نیاز : |
---|---|
بستنی وانیلی | ۲ پیمانه |
پودر نارگیل | ۱/۴ پیمانه |
شکلات خرد شده | ۱/۴ پیمانه |
طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی
برای تهیه خمیر، آرد، کره، شکر قهوهای و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. سپس، زرده تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای تهیه بستنی، بستنی را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا کمی نرم شود. سپس، پودر نارگیل و شکلات خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. یک قالب کمربندی ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید.
خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را روی سطحی آرد پاشی شده به شکل یک دایره به قطر ۲۰ سانتیمتر باز کنید. خمیر را به آرامی در قالب قرار دهید و لبههای آن را با یک چاقو برش دهید.
بستنی را روی خمیر بریزید و با یک قاشق صاف کنید.
قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بستنی یخ بزند.
تارت بستنی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس، آن را از قالب خارج کرده و سرو کنید.
نکات لازم جهت تهیه تارت بستنی ایتالیایی
میتوانید از هر نوع بستنی دلخواه خود برای این دسر استفاده کنید.
برای تزئین تارت بستنی میتوانید از انواع میوهها، شکلات خرد شده یا پودر نارگیل استفاده کنید.
اگر میخواهید تارت بستنی را از قبل آماده کنید، میتوانید آن را به مدت ۲۴ ساعت در فریزر نگهداری کنید.