دسته‌بندی نشده

خورش ماهي

Imageمواد لازم :

گوشت بدون استخوان 1000 گرم
سير 2 عدد
نعناع قدري
گشنيز قدري
ماست ساده كم چرب 750 گرم
پياز 4 عدد
روغن 4 قاشق سوپخوري
فلفل قرمز 2 عدد
سيب زميني 500 گرم
آرد نخود چي 2 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
زردچوبه قدري

طرز تهيه :

يک کيلو گوشت بي استخوان را بقطعات نسبتا بزرگ تکه تکه کنيد سپس دو دانه سير و مقداري گشنيز سبز ، نعناع سبز دو سه عدد فلفل قرمز و يا سبز را بکوبيد و با گوشت قطعه قطعه شده خوب مخلوط کنيد و سپس گوشت را بطور ملايم ساطور بزنيد تا ادويه جات فوق الذکر داخل آن جاي گيرد . مواظب باشيد گوشت را زياد عميق ساطور نزنيد سپس گوشت را توي يک چارک ماست بخوابانيد .

بعد از يک ساعت چهار دانه پياز را در چهار قاشق سرخ کنيد . وقتيکه کمي سرخ شد تويش دو قاشق آرد نخود و يک قاشق روغن سرخ کنيد . وقتيکه کمي سرخ شد تويش دو قاشق آرد نخود و يک قاشق چايخوري فلفل و زرد چوبه بريزيد و اينها همه را روي آتش ملايم بپزيد و نيم کيلو سيب زميني را حلقه حلقه کرده سرخ کنيد .

ربع ساعت قبل از خوردن غذا ، سيب زميني ها را روي آن بريزيد . اين کباب را بايد با نان لواش خورد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا