دسته‌بندی نشده

خواص اشپل ماهی : یه قاشق بخور ویتامین 6 ماه بدنت رو تامین کن !

اشپل ماهی چیست و دارای چه طبعی است ؟

اشپل ماهی چیست ؟ اشپل به همان تخم ماهی دریایی گفته می شود که آن را قبل از تخم گذاری ماهی از بدن آن خارج می کنند . اشپل را می توانید در تهیه غذا استفاده کنید .

اشپَل ها همانند خاویار سیاه هستند با این تفاوت که اشپل ها را تقریبا از بدن تمام ماهی ها می توان خارج کرد. و خاویار سیاه را معمولا از ماهی ازون برون و فیل ماهی خارج می کنند .

این خوراکی پر طرفدار، حاوی مقدار زیادی پروتئین، ید، فسفر، اسید فولیک، آهن و ویتامین‌های A، B و E است.

ویتامین های موجود در اشپل ماهی

اشپل ماهی

اشپل ها دارای مقادیر بسیار زیادی اسیدهای چرب امگا3 هستند و همچنین یک منبع بسیار غنی از ویتامین B12 می باشند .

امگا3 موجود در ماهی ها در سلامت مغز و قلب انسان بسیار موثر می باشند . اسیدهای چرب امگا3 قادر هستند که از التهاب رگها جلوگیری کنند و سبب تنظیم فشار خون شوند و از بروز سکته قلبی و مغزی پیشگیری می کنند .

اشپل طبع گرم و خاویار مزاج گرم‌تری دارد و هر دو زیاد‌کننده نیروی جنسی و بارور‌کننده نطفه هستند.
ویتامین B12 موجود در ماهی نیز می تواند باعث تنظیم متابولیسم بدن شود و غذاهای دریافتی بدن را به انرژی تبدیل کند .

تخم ماهی چه به صورت اشپل و چه به صورت خاویار دارای کلسترول بالایی است به طوری که میزان مصرف روزانه آنها باید کاملا کنترل شده باشد . میزان مصرف آنها در رژیم غذایی روزانه نباید بیش از 50 گرم برای افراد سالم باشد . مصرف ماهیانه یک قاشق برای تامین کمبود ویتامین های بدن الزامی است .

خواص اشپل ماهی

کلسترول خوردن 28 گرم از اشپل ماهی ، برابر با خوردن یک عدد تخم مرغ می باشد . خوردن بیش از اندازه اشپل می تواند به دلیل دارا بودن کلسترول زیاد خطر ابتلا به سکته مغزی و قلبی را افزایش دهد .

حتماً بخوانید:

خواص باورنکردنی تخم ماهی قزل آلا

خواص باورنکردنی تخم ماهی قزل آلا

خواص تخم ماهی قزل آلا باعث شده تا متخصصان تغذیه آن را به عنوان غذایی معمول در رژیم های غذایی مثل رژیم پالئو و دیگر رژیم های کم کربوهیدرات توصیه کنند.…

اشپل ماهی ها را ، معمولا به عنوان یکی از مخلفات غذایی در کنار غذای اصلی استفاده می کنند . ولی در استانهای گیلان و مازندران غذاهای بسیار خوشمزه و به روش های مختلفی را با اشپل تهیه می کنند . مثل اشپل لقمه ، اشپل با تخم مرغ ، اشپل با پاستا و…

اشپل ماهی ها ، بر خلاف خود ماهی جیوه ندارند و با خیالی آسوده می توانید آنها را استفاده کنید . جیوه معمولا در لایه های سطحی پوست ماهی ها قرار می گیرند .
در زمان پخت اشپل سعی کنید از روغنی برای سرخ کردن آن استفاده نکنید ، چرا که اشپل ها خود دارای روغن هستند . که همین موضوع باعث شده است که انرژی و کالری زیادی داشته باشند .

تصویر اشپل ماهی

منع : ماهی خان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا