ته چین اسفناج با مرغ

Imageمواد لازم :

برنج ۱۰۰۰ گرم
اسفناج ۲۵۰۰ گرم
گوشت مرغ ۱۵۰۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
گوجه برقانی ۳۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب ۳۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
زعفران ۱ قاشق مرباخوری
نمک قدری

طرز تهیه :

ساقه های اسفناج را جدا می کنیم بدقت می شوئیم و درشت خرد میکنیم و با دو سه لیوان آب و کمی نمک و کمی بکین پودر میگذاریم چند جوش بزند و کمی بپزد . بعد اسفناج را در صافی میریزیم و کمی فشار میدهیم تا آب آن برود اسفناج را با دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ میکنیم پیاز سرخ کرده را با اسفناج مخلوط میکنیم و آنرا از سر آتش بر میداریم مرغ را جداگانه میپزیم بطوریکه بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد

برنج را خیس کرده آبکش میکنیم آلو یا گوجه برقانی را نیز قبلا در کمی آب خیس میکنیم زرده تخم مرغ را با ماست و کمی زعفران حل شده در آبجوش و سه چهار قاشق روغن مخلوط می نمائیم و ته دیگ یا یک ظرف نسوز میریزیم نصف از اسفناج را رو این مایه میریزیم با پشت قاشق آن را صاف میکنیم کمی برنج میریزیم بعد قطعات مرغ را که استخوان آنرا گرفته ایم یا کوفته ریزه روی آن می چنیم ، گوجه یا آلو یا گرد غوره را روی گوشت مرغ میپاشیم بقیه اسفناج را روی آن میریزیم و با بقیه برنج روی اسفناج را می پوشانیم

سپند جام

روی برنج را با دست صاف میکنیم آب گوشت مرغ را با چهار پنج قاشق روغن آبکرده و کمی زعفران حل شده در آبجوش مخلوط میکنیم و روی سطح برنج میدهیم در آن را می گذاریم و برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم . در صورتیکه روی آتش آماده شود باید روی دیگ کمی آتش بریزیم و در صورتیکه در فر آماده گردد نیمساعت با حرارت ۳۵۰ درجه و یکساعت با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم ته چین در فر بماند .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا