اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
تهیه شله زرد_6148689359464.jpeg
تهیه شله زرد_6148689359464.jpeg

تهیه شله زرد

تهیه شله زرد

شله زرد

مواد لازم براي يك پيمانه برنج نيم دانه ( 4-6 نفر ):

-*- برنج نيم دانه 1 پيمانه
-*-شكر 2 پيمانه
-*-كره 25 گرم
-*-گلاب 1 ليوان سر خالي
-*-زعفران دم كرده غليظ 1 استكان
-*-خلال بادام 50 گرم
-*-خلال پسته ( براي تزئين ‌) به مقدار لازم
-*-دارچين ( براي تزئين ‌) به مقدار لازم

طرز تهيه :

-*-برنج را از شب قبل بدون نمك در مقداري آب خيس كنيد .

-*-به اندازه 7 برابر برنج آب داخل ظرف مناسب بريزيد و روي حرارت زياد قرار دهيد و بعد آب برنج را خالي كنيد و داخل قابلمه بريزيد.

-*- زماني كه آب جوش آمد حرارت را ملايم كنيد تا مغز برنج كاملا نرم شود و برنج كاملا باز شود .

-*-بعد شكر را كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد تا برنج و شكر كاملا مخلوط شوند . اگر شله زرد سفت بود 1 تا 2 پيمانه آب به آن اضافه كنيد تا غلظت دلخواه به دست آيد .

نوشته های مشابه

-*-بعد از اينكه شله زرد کمی غلیظ شد ، زعفران را همراه كره ، گلاب و نيمي از خلال بادام به شله زرد اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد .

-*-بعد از چند دقيقه هم زدن مداوم شله زرد ، درب ظرف را بگذاريد و روي حرارت خيلي ملايم بگذاريد 15 دقيقه حرارت ببیند .

-*-وقتي شله زرد كاملا جا افتاد حرارت زير ظرف را خاموش كنيد و يك دم كني روي آن بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در جايي گرم تر از دماي محيط ( به طور مثال فر خاموشي كه از چند ساعت قبل با حرارت 300 درجه فارنهايت گرم شده باشد ) قرار دهيد تا دم بكشد .

-*-و بعد از اين مدت شله زرد را در ظرف مناسب بريزيد و با دارچين و خلال بادام و پسته روي آن را تزئين و سرو كنيد .نوش جان

منبع : آشپزخانه من

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *