دسته‌بندی نشده

تهیه شله زرد

تهیه شله زرد

شله زرد

مواد لازم براي يك پيمانه برنج نيم دانه ( 4-6 نفر ):

-*- برنج نيم دانه 1 پيمانه
-*-شكر 2 پيمانه
-*-كره 25 گرم
-*-گلاب 1 ليوان سر خالي
-*-زعفران دم كرده غليظ 1 استكان
-*-خلال بادام 50 گرم
-*-خلال پسته ( براي تزئين ‌) به مقدار لازم
-*-دارچين ( براي تزئين ‌) به مقدار لازم

طرز تهيه :

-*-برنج را از شب قبل بدون نمك در مقداري آب خيس كنيد .

-*-به اندازه 7 برابر برنج آب داخل ظرف مناسب بريزيد و روي حرارت زياد قرار دهيد و بعد آب برنج را خالي كنيد و داخل قابلمه بريزيد.

-*- زماني كه آب جوش آمد حرارت را ملايم كنيد تا مغز برنج كاملا نرم شود و برنج كاملا باز شود .

-*-بعد شكر را كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد تا برنج و شكر كاملا مخلوط شوند . اگر شله زرد سفت بود 1 تا 2 پيمانه آب به آن اضافه كنيد تا غلظت دلخواه به دست آيد .

-*-بعد از اينكه شله زرد کمی غلیظ شد ، زعفران را همراه كره ، گلاب و نيمي از خلال بادام به شله زرد اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد .

-*-بعد از چند دقيقه هم زدن مداوم شله زرد ، درب ظرف را بگذاريد و روي حرارت خيلي ملايم بگذاريد 15 دقيقه حرارت ببیند .

-*-وقتي شله زرد كاملا جا افتاد حرارت زير ظرف را خاموش كنيد و يك دم كني روي آن بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در جايي گرم تر از دماي محيط ( به طور مثال فر خاموشي كه از چند ساعت قبل با حرارت 300 درجه فارنهايت گرم شده باشد ) قرار دهيد تا دم بكشد .

-*-و بعد از اين مدت شله زرد را در ظرف مناسب بريزيد و با دارچين و خلال بادام و پسته روي آن را تزئين و سرو كنيد .نوش جان

منبع : آشپزخانه من

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا