اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
تهیه سالاد آندیو با سس فرانسوی_5e54c85044123.jpeg
تهیه سالاد آندیو با سس فرانسوی_5e54c85044123.jpeg

تهیه سالاد آندیو با سس فرانسوی

مواد لازم

کاهوی آندیو : 300 گرم
هویج 300 گرم
ذرت کنسروی 200 گرم
سرکه سیب 2 قاشق غذا خوری
سس فرانسه : ۶ قاشق سوپخوری
آندیو نوعی کاهو است که خیلی کوچک و سفید رنگ و تلخ مزه می‌باشد و جرو سالادهای متداول در تمام دنیا به حساب می‌رود

طرز درست کردن آن چنین است می‌توان مانند کاهو از درازا نصف کرد یا یا آن را پر پر کرد ذرت را اضافه کرده سرکه و سس را هم برای مصرف اضافه میکنیم برای تزیین ازهویج و سبزی نعنا استفاده نمایید

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.