تا حالا ترشی لگجی رو امتحان کردی؟ خیلی خوشمزه ست!
طرز تهیه ترشی لگجی, ترشی مخصوص بوشهر و خوزستان
در این مطلب شما را با طرز تهیه ترشی لگجی و تمامی نکاتی که باید در حین تهیه و خوردن این ترشی رعایت کنید آشنا می کنیم. ترشیها علاوه بر اینکه طعم خوبی دارند، خواص بسیاری نیز دارند. آنها سرشار از ویتامینها و مواد معدنی هستند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
لگجی | یک. کیلو |
سرکه | (به مقدار مورد نیاز) |
آب | (به مقدار مورد نیاز) |
نمک | (به مقدار مورد نیاز) |
طرز تهیه:
ابتدا لگجیها را تمیز بشویید و دم آنها را بگیرید.
لگجیها را در ظرفی بریزید و مقداری سرکه و آب به آن اضافه کنید.
مقدار نمک را به دلخواه اضافه کنید.
ظرف ترشی را در مکانی خنک و تاریک قرار دهید.
پس از چند هفته ترشی آماده است.
چند نمونه از ترشی های زمستونه
ترشی یکی از چاشنیهای محبوب ایرانی است که در فصل زمستان تهیه میشود. ترشیها انواع مختلفی دارند و از مواد مختلفی مانند خیار، بادمجان، فلفل، کلم، گوجه فرنگی، هویج، سیر، پیاز، لیمو ترش، آبغوره و… تهیه میشوند.
برخی از ترشی های محبوب ایرانی عبارتند از:
ترشی خیار
ترشی بادمجان
ترشی فلفل سبز
ترشی کلم
ترشی گوجه فرنگی
ترشی هویج
ترشی سیر
ترشی پیاز
ترشی لیمو ترش
ترشی آبغوره
نکاتی برای تهیه ترشی
برای تهیه ترشی از مواد تازه و سالم استفاده کنید.
مواد ترشی را قبل از تهیه ترشی به خوبی بشویید.
مقدار نمک ترشی را به دلخواه خود تنظیم کنید.
ترشی را در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید.
روش نگهداری ترشی
ترشی را میتوان در یخچال یا مکانی خنک و تاریک نگهداری کرد. ترشی در یخچال تا چند ماه قابل نگهداری است.