بهترین طرز تهیه کتلت تن ماهی(تصویری)
طرز تهیه کتلت تن ماهی:کتلت تن ماهی و یا کیک اسپایسی تن ماهی یک غذای آسان، با زمان تهیه کوتاه و بسیار خوشمزه و دلچسب است.حتما بارها شده که تن ماهی خریده و یا در خانه داشته اید و مایل به پخت و تهیه غذای جدید از تن ماهی بوده اید.کتلت تن ماهی با این روش یکی از بهترین ایده ها برای استفاده از تن ماهی در پخت غذا می باشد.حتی اگر فرزندان شما مایل به خوردن ماهی نیستند با این روش می توانید مواد مغذی موجود در ماهی را به آن ها برسانید و میبینید که آن ها از خوردن این کتلت ماهی بسیار لذت خواهند برد.با طرز تهیه کتلت تن ماهی مرحله به مرحله و با تصاویر با دلگرم همراه شوید:
مواد لازم برای تهیه کتلت تن ماهی:
:: 2 عدد کنسرو تن ماهی
:: 1 عدد فلفل تند( اختیاری)
:: 3 حبه سیر
:: 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده و یا نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
:: 2 عدد پیازچه
:: 1 قاشق غذاخوری گشنیز خورد شده
:: 2 عدد تخم مرغ
طرز تهیه کتلت تن ماهی:
1-دو عدد تن را داخل ظرفی که می خواهید ماده کتلت را در آن درست کنید، خالی کنید.اگر تن ماهی روغن زیادی داشت آن را دور بریزید.
2-در صورت استفاده، فلفل قرمز را خرد کرده و دانه های آن را جدا کنید.سپس به تن اضافه کنید.
3-حبه های سیر را با چاقو، کاملا ریز کرده و به ظرف اضافه کنید.
4-زنجبیل را به اندازه یک قاشق غذاخوری بر روی ظرف رنده کنید و یا در صورت استفاده از پودر ان را نیز اضافه کنید.
5-در این مرحله گشنیز و پیازچه ها را نیز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
6-اکنون با چنگال مواد را به هم بزنید تا مانند تصویر شود.
7-تخم مرغ ها را مانند تصویر خوب به هم بزنید و به مواد داد اضافه کنید و هم بزنید.
8- مقدار دلخواه از مواد را در ک دست خود قرار دهید.یک توپ درست کنیدو به آرامی آن را صاف کنید.
9- در یک تابه نچسب روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود.سپس با حرارت ملایم کتلت ها را سرخ کنید.برای هر طرف کتلت 4-5 دقیقه کافیست.در هنگام جابه جا کردن کتلت بسیار مراقب باشید تا کتلت از حالت خود خارج نشود.
نوش جان!
تهیه و ترجمه:مجله اینترنتی دلگرم