بهترین دانه های قهوه عربیکا Arabica در جهان را اگر بخوهیم مورد بررسی قرار دهیم در کشورهای مختلف این موضوع بسیار متفاوت است زیرا تاثیر گذارترین عامل ترجیح شخصی افراد و مردم آن کشور است و ذائقه کشورهای گوناگون مختلف است.
به عنوان مثال، در برخی از کشورها ممکن است مردم اسیدهای شرابی و میوه ای قهوه کنیا را بیش از تعادل کلاسیک یک قهوه کلمبیایی ترجیح دهند.
ما در این مقاله تمام شرایط موجود را بررسی کرده ایم و سعی شده است با در نظر گرفتن تمام این موضوعات این رده بندی انجام شود تا شما بتوانید در حجم تبلیغاتی که امروزه وجود دارد تصمیم درستی در بین بهترین دانه های قهوه داشته باشید.
بهترین طعم قهوه کدام است؟
اگر بخواهیم جواب ساده و درستی به این سوال بدهیم باید بگوییم: بهترینی وجود ندارد! 🙂
طعم و مزه یک مساله بسیار فردی می باشد و برای افراد مختلف متفاوت است و تحت تاثیر موارد مختلفی می باشد، مانند:
ژنتیک شما: که بر نحوه درک مغز شما از ذائقه های خاص تأثیر می گذارد.
پرورش: که شما ترجیح می دهید طعم های خاصی را نسبت به دیگران ترجیح دهید.
گیرنده های طعم: که می تواند تحت تاثیر عواملی مانند دارو و رژیم غذایی تغییر کند.
نوشته های مشابه
آموزش چشیدن: که می تواند شما را به شناسایی بهتر طعم ها (مشابه طعم نوشیدنی ها) آموزش دهد.
تجربیات زندگی: که افراد مختلف می توانند خاطرات منفی یا مثبت گوناگونی در ارتباط با یک طعم داشته باشند.
غذاهایی که اخیراً خورده اید: شاید این مورد را خیلی توجه نکرده اید که این مورد می تواند گیرنده های طعم شما را نیز تغییر دهد.
سطح خلقی و استرس: که باعث می شود مغز شما طعم ها را تغییر دهد، به همین دلیل است که وقتی کسی می گوید “قهوه X بهترین است”، منظورش این است که “قهوه X بهترین سلیقه من است”در حالی که ممکن است برای شما اصلا جذابیتی نداشته باشد.
بهترین قهوه خوش مزه برای شما همان چیزی است که خودتان آن را کشف می کنید، از چسبیدن به مارک های خاص، که اصل طعم خود قهوه را از شما مخفی می کند، خودداری کنید، ما برخی از بهترین قهوه های جهان را در زیر لیست کرده ایم تا بتوانید در این مورد بهتر تصمیم گیری کنید.
1. دانه های پی بری تانزانیا TANZANIA PEABERRY COFFEE
از بهترین دانه های قهوه از نظر طعم می توان قهوه تانزانیا را نام برد که رشد کرده در کوه های مروو و کلیماجارو می باشد، دانه های قهوه تانزانیا یک قهوه روشن عربیکا با اسیدیته ای دلچسب از میوه است.
بهترین قهوه های تانزانیا دارای طعمی عمیق و پیچیده هستند که به آن طعمی شبیه به توت سیاه شیرین و شکلات نرم شده به آن می دهد.
قهوهی تانزانیا با درجهی برشتهکاری «سیتی» (که تقریباً معادل رست متوسط قهوه است)، عطری گیاهی با رایحه گل پیدا میکند در حالی که با رست تیره تر طعم شبیه به خانوادهی توت را به همراه می آورد و طعم رست دارک آن به سمت طعمی شبیه به فلفل سیاه می رود.
2. قهوه کُنا هاوایی HAWAII KONA COFFEE
قهوهی کُنا، مشهورترین و محبوبترین قهوهی هاوایی در منطقهای از جزیرهی بزرگ مشهور به کمربند قهوه کُنا کشت میشود، بهترین دانه های قهوه کُنا هاوایی در حدود 2،000 پا بالاتر از سطح دریا در دامنه های حاصلخیز هلالایی Hualalai V رشد می کند.
تقریبا ۹۵ از قهوه عرضه شده از هاوایی در بازار را قهوه کُنا در بر میگیرد، طعم کُنا شفاف و خالص است، خوشعطر است و تنواری شربتگونهای دارد، شکر قهوهای، شیرکاکائو و عسل از طعم های دلپذیر همراه قهوه کنا شمرده شده که در آن رایحه ای واضح از میوه وجود دارد.
استفاده از رست متوسط یا مدیوم بهترین طعم این قهوه را به همراه می آورد.
منبع: www.espressocoffeeguide.com