دسته‌بندی نشده

بررسی عوارض محکم یا اشتباه زدن چسب بینی بعد از عمل !

عوارض زیاد چسب زدن بینی + اشتباه زدن چسب بینی بعد عمل

عوارض زیاد چسب زدن بینی و یا اشتباه زدن چسب بینی چیست؟ آیا چسب بینی را باید محکم زد ؟ اشتباه زدن چسب بینی می‌تواند موجب بروز عوارضی در نتیجه عمل بینی و مدت زمان بهبودی گردد.

زمانی که بیمار برای برداشتن آتل بینی و کشیدن بخیه‌ها به مطب پزشک خود مراجعه می‌کند، پس از اتمام کار پزشک بر روی بینی بیمار چسب می‌زند. در این زمان می‌توانید طریقه صحیح چسب زدن بینی را از پزشک خود آموزش ببینید و یا برای راحتی بیشتر از مراحل کار فیلم بگیرید.

همان‌طور که گفتیم اشتباه چسب زدن بینی به زمانی گفته می‌شود که بینی تحت فشار چسب‌های محکم و سفتی باشد که بر روی بینی قرار گرفته است و یا بالعکس، چسب به اندازه‌ای شل باشد که هیچ احساسی نسبت به وجود آن بر روی بینی خود نداشته باشید.

در واقع هر کدام از این اشتباهات می‌تواند عوارض عمل بینی را تشدید کند و یا مشکلات را به دنبال داشته باشد که در ادامه به توضیح آن‌ها پرداخته شده است.

عوارض زیاد چسب زدن بینی

عوارض زیاد چسب زدن بینی (چسب زدن طولانی مدت بینی)

مدت زمان مناسب برای چسب زدن بینی در افراد مختلف و با توجه به نوع مدل بینی آن‌ها و همچنین روش جراح بینی می‌تواند متفاوت باشد. معمولا مدت زمان لازم برای انجام این کار توسط پزشک تعیین می‌گردد و بسته به شرایط بیمار در حدود یک ماه تا سه ماه متغیر است.
در واقع باید گفت که، زیاد چسب زدن بینی تاثیری بر روی نتیجه جراحی و فرم نهایی بینی شما نخواهد داشت.

عوارض اشتباه زدن چسب بینی بعد از عمل

چسب بینی یکی از راهکارهای موثر در تسریع بهبود ورم بینی بعد از عمل است و می‌تواند به کوتاه‌تر شدن دوره نقاهت بعد از جراحی بینی کمک بسیاری کند.

به همین علت این فرایند و نحوه صحیح زدن آن تا یک ماه بعد از جراحی می‌تواند بسیار مهم باشد و بیش از حد سفت زدن و یا شل زدن چسب بینی می‌تواند باعث بروز عوارض موقتی گردد.

اشتباه زدن چسب بینی

سفت زدن زیاد چسب بینی

همان‌طور که گفتیم، اشتباه زدن چسب بینی می‌تواند به دلیل سفت زدن بیش از حد آن باشد که این نیز باعث ایجاد چین‌هایی در اطراف پره‌های بینی بیمار می‌گردد که در زمان تعویض چسب می‌تواند به وضوح آن‌ها را مشاهده کند.
از این‌رو، در صورتی که چسب بینی خود را بسیار سفت بزنید پس از برداشتن آن ممکن است با یک ظاهر کاملا نامتناسب در بینی مواجه شوید، که البته جای هیچ نگرانی نیست و به مرور زمان و با صحیح زدن چسب بینی از بین می‌رود.

سفت زدن زیاد چسب بینی

علاوه بر این مسئله، گاهی اوقات بیماران چسب یک طرف بینی خود را سفت‌تر و محکم‌تر از طرف دیگر می‌زنند که این نیز می‌تواند باعث ایجاد ورم یک طرفه بینی بعد از عمل شود.

عوارض شل زدن چسب بینی

زمانی که چسب بینی را استفاده می‌کنید در بینی خود باید فشار آن را تا حدودی احساس کنید، در غیر این صورت چسب زدن بینی با نزدن آن هیچ تفاوتی ندارد. در واقع شل زدن بیش از حد چسب بینی نمی‌تواند بر روی کاهش تورم بینی تاثیر خاصی داشته باشد. در ویدیو زیر می‌توانید نحوه صحیح چسب زدن بینی بعد از عمل را ببینید:

بنابراین برای یادگیری استفاده صحیح از چسب بینی باید حتما آموزش‌های لازم را از پزشک خود دریافت کنید. در صورتی که نگران اشتباه زدن چسب بینی خود هستید می‌توانید برای چند جلسه اول، تعویض آن را به پزشک خود بسپارید.

چسب شبانه بینی به چه علت زده می‌شود؟

بعد از حدود یک ماه از عمل بینی، چنانچه بینی شما هنوز متورم باشد امکان دارد به منظور کاهش تورم بینی به هنگام خواب، جراح به شما توصیه کند شب‌ها به بینی خود چسب بزنید و در طول روز چسب بینی خود را باز کنید.

چرا بعد از برداشتن چسب بینی ورم می کند؟

چسب بینی با وارد کردن فشار کم به بینی به منظور کاهش تورم و همچنین پیشگیری از تورم بیشتر توسط جراح توصیه می‌شود. بعد از تعویض چسب و یا برداشتن آن کمی تورم طبیعی است که با گذشت زمان برطرف می‌شود. باید بدانید که تورم بینی بعد از جراحی تنها به دلیل برداشتن چسب بینی نیست و دلایل زیادی ممکن است در افزایش میزان تورم بینی تاثیر منفی بگذارند.

ورم بینی بعد از عمل جراحی

ایا چسب بینی را کوچک میکند؟

چسب بینی تنها می‌تواند در کاهش تورم بینی و پیشگیری از بروز تورم بیشتر موثر باشد و نمی‌تواند در سایز بینی تغییری ایجاد کند. البته از آنجایی که چسب زدن بینی در کاهش میزان تورم بینی موثر است ممکن است اینگونه برداشت شود که چسب بینی باعث کوچک شدن بینی می‌شود.

حتماً بخوانید:

ایا بد چسب زدن باعث کج شدن بینی میشود ؟

بد چسب زدن بینی را می‌توان به دو صورت کلی تعریف کرد: شل زدن چسب بینی و سفت زدن چسب بینی. اگر چسب بینی را خیلی شل زد هیچگونه تاثیری در میزان کاهش ورم بینی نخواهد داشت. اما چنانچه چسب بینی را خیلی سفت بزنید ممکن است موجب تغییر فرم بینی و ایجاد تغییر شکل در پره‌های بینی شود.

منبع : پزشک 24

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا