دسته‌بندی نشده

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

روش تهیه انواع سس | طرز تهیه انواع چاشنی

سس‌ها بسته به استفاده‌ای که قرار است از آن‌ها بشود به صورت رقیق یا غلیظ تهیه می‌شوند. برخی از آن‌ها ماندگاری بالا دارند و می توان آن‌ها را در یخچال، فریزر یا حتی دمای اتاق تا مدت‌ها نگه‌ داری کرد و برخی دیگر را باید بلافاصله پس از تهیه مصرف نمود. با دلگرم همراه شوید.

معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس در منزل

1 – سس سوبیز

مواد لازم :

  • پیاز 200 گرم
  • شیر هموژنیزه قدری
  • آب گوشت قدری
  • آرد سفید 6 قاشق سوپخوری
  • کره 3 قاشق سوپخوری
  • خامه 2 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه :

  1. پیازها را ریز خرد کرده با کره مدت پانزده دقیقه در کماجدان بپزید ، وقتی که آبش تمام شد ، آرد را رویش پاشیده آب گوشت را در آن ریخته همش بزنید
  2. سپس نمک و فلفل و جوز هندی خرد شده را در آن ریخته روی آتش بگذارید و همش بزنید
  3. سه ربع ساعت بعد از آن خامه و یا کره را بر سس فوق الذکر اضافه کرده سر سفره بیاورید

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

2 – سس مایونز

مواد لازم :

  • زرده تخم مرغ 1000 گرم
  • آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
  • سرکه 1 قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
  • فلفل قدری
  • نمک قدری

طرز تهیه :

  1. دو زرده تخم مرغ را مدت 15 دقیقه خوب هم بزنید و در حین هم زدن 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون را قطره قطره در آن بچکانید و نمک و فلفل بریزید .
  2. پس از اینکه 15 دقیقه دیگر سس را زدید ، یک قاشق سرکه قطره قطره بچکانید .
  3. اگر در موقع ریختن سرکه ، سس بریده شد ، یک قاشق آب سرد بریزید و هم بزنید .
  4. این سس غالبا با خوراک ماهی و طیور مصرف میشود .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

3 – سس قند یک دقیقه ای

مواد لازم :

  • خردل 1 قاشق سوپخوری
  • سرکه 3 قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
  • نمک قدری

طرز تهیه :

  1. مواد فوق را با هم مخلوط نموده و آنها را در ظرف سس ریخته سر سفره ببرید .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

4 – سس قهوه ای

مواد لازم :

  • آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
  • کره 1 قاشق سوپخوری
  • هندوانه 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
  • جعفری ساطوری شده 100 گرم
  • آب گوشت 1 فنجان
  • چاشنی هندی قدری
  • فلفل قدری
  • نمک قدری

طرز تهیه :

  1. پیاز و هویج را خرد کرده در کره سرخ کنید و رویش آب بپاشید همین که آرد به اندازه کافی سرخ شد ، آبگوشت و شاخه های جعفری ، جوز هندی خرد کرده و فلفل و نمک به آن اضافه کنید
  2. همینکه به اندازه کافی پخته شد ، یک قاشق رب گوجه فرنگی در آن ریخته و مجددا برای چند دقیقه دیگر آنرا جوشانیده ، از روی آتش بردارید .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

5 – سس رایگوت

مواد لازم :

  • آرد سفید 100 گرم
  • کره 1 قاشق سوپخوری
  • آب گوشت 2 فنجان
  • آب 1 قاشق سوپخوری
  • سرکه 2 قاشق سوپخوری
  • سس گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
  • ترخون قدری
  • جعفری ساطوری شده قدری

طرز تهیه :

  1. آرد را در نصف قاشق سوپخوری کره سرخ کنید ولی نه به اندازه اینکه رنگ بیاندازد .
  2. آبگوشت مخلوط آن بکنید و بگذارید بجوشد .
  3. در ظرف دیگر موسیر و سرکه را در دو قاشق آب ، کمی بجوشانید و سپس آن را داخل سس نمائید .
  4. پس از اینکه سس را از روی آتش برداشتید ، جعفری و ترخون ریز کرده و بقیه کره را در آن بریزید .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

6 – سس هویج با خامه

مواد لازم :

  • هندوانه 500 گرم
  • کره قدری
  • سس مایونز 1 فنجان
  • آب 3 فنجان
  • شکر 2 قاشق سوپخوری
  • خامه 3 قاشق سوپخوری
  • نمک 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

  1. پوست هویج ها را کنده حلقه حلقه اش بکنید و آنها را در کمی آب بپزید .
  2. وقتی که آب کم شد ، سس سفید و خامه را در آن بریزید و قابلمه را تکان بدهید تا با هم مخلوط بشود .
  3. سپس آنها را در ظرفی ریخته سر سفره ببرید .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

7 – سس گوجه فرنگی

مواد لازم :

  • کره 100 گرم
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
  • آب 1 فنجان
  • آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش 0.5 فنجان
  • فلفل قدری
  • نمک قدری

طرز تهیه :

  1. کره را داغ کرده ، رب گوجه فرنگی و آرد و نمک و فلفل در آن ریخته ، هم بزنید تا کمی سرخ شود .
  2. سپس یک گیلاس آب بریزید و بجوشانید ولی مواظب باشید زیاد غلیظ نشود .
  3. همین که به اندازه کافی غلیظ شد ، نیم استکان آبلیمو بریزید و بردارید .
  4. البته ریختن آبلیمو اختیاری است .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

8 – سس اسپانیولی

مواد لازم :

  • کره 50 گرم
  • آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
  • آب گوشت 1000 گرم
  • کرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوری
  • هندوانه 2 قاشق سوپخوری
  • پیاز 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

  1. آرد را در کره سرخ کرده ، همین که قهوه ای رنگ شد ، آب گوشت یا آب مخلوط با آب کباب در آن ریخته دو قاشق هویج و پیاز و کرفس خرد کرده در آن بریزید و مدت نیم ساعت بپزید .
  2. سپس صافش کرده روی خوراک گوساله و یا طیور بریزید و سر سفره ببرید .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

9 – سس هلندی

مواد لازم :

  • کره 150 گرم
  • شیر هموژنیزه 5 قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش 0.5 فنجان
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • نشاسته 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

  1. زرده های تخم مرغ ، نیم سیر کره ، نشاسته و شیر را با هم مخلوط کنید . و آن را در کماجدان ریخته روی آتش ملایم بگذارید و هم بزنید تا سفت شود .
  2. همینکه سس سفت گردید ، کماجدان را از روی آتش بردارید و کمی کره به آن افزوده هم بزنید
  3. مجددا هرچه کره باقی مانده با آن مخلوط نموده و کمی شیر و آبلیمو ترش و فلفل در آن ریخته بمصرف برسانید .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

10 – سس پرتقال

مواد لازم :

  • شیر هموژنیزه 2 قاشق سوپخوری
  • شکر 1 فنجان
  • آب پرتقال 1 فنجان
  • آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
  • پوست پرتقال 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

  1. شکر را در آب پرتقال ریخته سپس پوست پرتقال را میزنیم و در یخچال می گذاریم تا کماجدان یخ ببندد .
  2. سپس شیر را به آن اضافه کرده هم می زنیم و مجددا در یخچال می گذاریم و به مصرف می رسانیم .

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی سس فلفل ترکیه ای تند و بی نظیر

طرز تهیه ی سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه

آموزش تهیه ی سس قارچ با طعمی بی نظیر در منزل

separator line

11 – سس خردل شیرین سوزی

مواد لازم :

  • خردل 5 قاشق سوپخوری
  • شکر 10 قاشق سوپخوری
  • سرکه قدری

طرز تهیه :

سرکه را با شکر و خردل مخلوط نموده و آن را بصورت خمیر نرم در آورید و با قاشق خوب هم بزنید تا شکر کاملا جذب شود .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

12 – سس بشامل

مواد لازم :

  • شیر هموژنیزه 500 گرم
  • پیاز 50 گرم
  • آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
  • کره 37.5 گرم
  • نعناع 100 فنجان

طرز تهیه :

  1. پیازها را خیلی ریز خرد کرده با ربع سیر کره مخلوط کنید .
  2. شیر را جوشانیده نصف آن را گرم گرم روی پیازها بریزید و نمک و فلفل و سپس جوز هندی و برگهای معطر را با آن مخلوط کنید و تا ده دقیقه زیر آتش ملایم بپزید .
  3. آنگاه مخلوط مزبور را از الک نرم گذرانده بقیه کره را در قابلمه آب نموده آرد را کمی در آن سرخ کرده
  4. باقی مانده شیر را کم کم با آن مخلوط کنید و مجددا روی آتش بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

separator line

13 – سس سیب

مواد لازم :

  • سیب 1000 گرم
  • کره 50 گرم
  • شکر قدری
  • جوهر لیمو قدری

طرز تهیه :

  1. سیب های مناسب را انتخاب کرده پوستش را بکنید و خردش کنید در قابلمه سر پوشیده در آب مختصر ، بپزید تا نرم شود .
  2. همینکه سیب ها به اندازه کافی نرم شدند ، کره و شکر در صورتیکه سیب ها زیاد ترش باشند به آن افزوده ، مورد مصرفش قرار دهید .
  3. چنانچه سیب ها زیاد شیرین باشند چند قطره عصاره لیمو در آن بریزید .

انواع سس : طرز تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا