جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
اموزش کندن پوست گوجه فرنگی به راحتی_6585510d55782.jpeg
اموزش کندن پوست گوجه فرنگی به راحتی_6585510d55782.jpeg

اموزش کندن پوست گوجه فرنگی به راحتی

سرفصل های این مقاله

اموزش کندن پوست گوجه فرنگی به راحتی

اموزش کندن پوست گوجه فرنگی به راحتی

این روش هم برای سیب زمینی و هم برای گوجه فرنگی جواب میده.

مواد لازم

یک عدد گوجه فرنگی درسته و سرحال

اموزش کندن پوست گوجه فرنگی به راحتی

قاچ زدن

قاچ زدن گوجه فرنگی

با چاقو دوتا قاچ کوچیک (برای من یکمی بزرگ شد) روی گوجه فرنگی ایجاد کنید.

جوشاندن گوجه فرنگی در آّب

نه اشتباه نکنید! قرار نیست گوجه فرنگی رو بجوشونیم که له و لَوَرده بشه. فقط و فقط ۳۰ ثانیه توی آب درحال جوش می‌اندازیم و درمیاریم.

با این کار فقط پوست گوجه فرنگی نرم میشه و حرارت روی بافت خود میوه تاثیری نمی‌زاره. پس نگران از بین رفتن سفتی گوجه برای درست کردن سالاد نباشید.

حالا گوجه فرنگی رو از توی آب جوش درآرید و مستقیم توی آب سرد بندازید تا خنک بشه.

اموزش کندن پوست گوجه فرنگی به راحتی

پوست کندن

گوجه فرنگی پوست کنده

بعد از انجام این مراحل، پوست گوجه فرنگی به صورت کاملا غلفتی با دست درمیاد.

منبع: بغبغو

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: