دستهبندی نشده
املت شاک شوکا | طرز تهیه املت محبوب تونسی
آشنایی با روش تهیه املت شاک شوکا
امروز برای شما طرز تهیه یک نوع املت که به املت تونسی معروف است را آموزش داده ایم. با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا تند و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه املت تونسی
- یک عدد چیلی یا فلفل قرمز خرد شده بدون تخمه
- نصف یک عدد فلفل دلمهای سبز خرد شده
- ۴ حبه سیر له شده
- یک عدد پیاز خرد شده
- یک قاشق جایخوری پودر زیره سبز یا سیاه
- روغن زیتون
- تخم گشنیز سابیده نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قدری
- گوجه فرنگی ۵ عدد پوره شده
- در صورت تمایل کمی رب گوجه
- نصف پیمانه آب
- تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
- پنیر سفید ( فتا ) خرد شده ۱۵۰ گرم
- گشنیز و جعفری و سیر تازه سبز خرد شده کمی برای تزیین
طرز تهیه املت شاک شوکا
- گوجه فرنگیها را پوره کنید تا له شوند . روغن یا کره را گرم کنید و پیاز و فلفلها را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا روی حرارت نرم شوند.
- هراز گاهی هم بزنید تا حرارت به همه جای آن ها برسد .
- سیر و زیره و گشنیز و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند و همگی باهم بپزند.
- رب و آب و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
- بگذارید تا گوجه ها کاملا نرم شوند و آب خوراک کاملا کشیده و غلیظ شود.
- چند جای وسط خوراک را گود کنید و داخل گودی ها تخم مرغ ها را بشکنید تا سفیده ها بسته شوند.
- مراقب باشید زرده ها خیلی سفت نشوند.
- حالا تکههای پنیر و سبزی خرد شده را اضافه کنید.
- پس از مخلوط شدن در بشقاب مورد نظر کشیده و با نان تازه سرو کنید.
نکته های پایانی برای تهیه املت تونسی
- دقت کنید اگر آب خوراک کشیده نشود هنگام سرو کردن کنار بشقاب آب جمع خواهد شد.
- در صورت تمایل میتوان از کره به جای روغن زیتون استفاده کرد.
- میتوان فلفل دلمه را هم حذف کرد .
بیشتر بخوانید :
روش تهیه ی یک صبحانه ی مقوی با املت پنیر
املت لقمه ای | طرز تهیه بوریتو خوشمزه با ژامبون برای صبحانه
طرز تهیه ی املت گوجه فرنگی و خواص شگفت انگیز آن