افزودن نمک به وعده های غذایی با مرگ زودهنگام مرتبط است_62cea8e892730.jpeg
افزودن نمک به وعده های غذایی با مرگ زودهنگام مرتبط است_62cea8e892730.jpeg

افزودن نمک به وعده های غذایی با مرگ زودهنگام مرتبط است

بسیاری از ما عادت داریم زمانی که غذا می خوریم نمک اضافی به وعده های غذایی خود اضافه کنیم. این عشق به چاشنی نمک با مرگ زودهنگام مرتبط است. تحقیقات جدید نشان می‌دهد کسانی که همیشه به غذای خود نمک اضافه می‌کنند، در مقایسه با کسانی که هرگز یا به ندرت غذای خود را با نمک مزه‌دار می‌کنند، ۲۸ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند.پاشیدن نمک اضافی هنگام خوردن غذا باعث مرگ زودهنگام می شوددر این مطالعه که بیش از ۵۰۰,۰۰۰ نفر شرکت داشتند، محاسبه شد که از هر ۱۰۰ نفری که به غذای خود نمک اضافه می کنند، یک نفر ممکن است جوانمرگ شود. در سن ۵۰ سالگی، ۱.۵ سال و ۲.۲۸ سال از امید به زندگی زنان و مردانی که به غذای خود نمک اضافه می کنند، کاهش می یابد.پاشیدن نمک اضافی هنگام خوردن غذا باعث مرگ زودهنگام می شوداز افرادی که بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ به این مطالعه ملحق شدند، خواسته شد تا مشخص کنند که چقدر نمک به غذاهای خود اضافه می‌کنند، گزینه‌ها هرگز، به ندرت، گاهی اوقات، معمولا یا همیشه بود. عواملی مانند سن، جنس، نژاد، محرومیت، شاخص توده بدنی (BMI)، سیگار کشیدن، مصرف الکل، فعالیت بدنی، رژیم غذایی و شرایط پزشکی مانند دیابت، سرطان و بیماری قلبی نیز در نظر گرفته شد. طی یک پیگیری نه ساله، حدود ۱۸,۴۷۴ مرگ زودرس زیر ۷۵ سال ثبت شد.

چرا نمک زیاد مضر است؟

پاشیدن نمک اضافی هنگام خوردن غذا باعث مرگ زودهنگام می شودخوردن نمک بیش از حد منجر به فشار خون بالا می شود که می تواند باعث افزایش خطر حمله قلبی و سکته شود. حتی کاهش اندک در مصرف سدیم، با اضافه کردن نمک کمتر یا حذف نمک اضافی که بعد از پخت و هنگام خوردن اضافه می شود، مزایای قابل توجهی را به همراه خواهد داشت.

افزودن نمک سر سفره ۶ تا ۲۰ درصد کل نمک مصرفی را به خود اختصاص می دهد و روشی منحصر به فرد برای ارزیابی ارتباط بین مصرف معمولی سدیم و خطر مرگ فراهم می کند. با این حال، سطوح بالای نمک نیز ممکن است در مواد غذایی حتی بدون اضافه کردن ما به آنها وجود داشته باشد، مانند غذاهای فرآوری شده.

چگونه خطر مرگ زودرس را به دلیل نمک اضافی کاهش دهیم؟

پاشیدن نمک اضافی هنگام خوردن غذا باعث مرگ زودهنگام می شودمحققان دریافته اند که خطر مرگ زودهنگام مرتبط با نمک اضافی در میان افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می کردند، اندکی کاهش می یابد. میوه ها و سبزیجات منابع اصلی پتاسیم هستند که اثرات محافظتی دارد. با این حال، مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است زیرا این مطالعه، اولین مطالعه ای است که رابطه بین افزودن نمک به غذاها و مرگ و میر را بررس کرده است.

بیشتر بخوانید:

با این چاپستیک الکتریکی بدون آنکه غذایتان بی‌ مزه شود، مصرف نمک را کاهش می‌دهید

اگر دیگر نمک نخوریم چه اتفاقی در بدن مان می افتد؟

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.